Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını her bölümüyle çok konuşuluyor. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı dizide yeni sezonda kadrodan ayrılan ve kısa süre sonra yeniden kadroya dahil olan Buçe Buse Kahraman geri döndü. Başarılı oyuncunun can verdiği b'Pelin' karakteri öyle bir halde döndü ki Yalı Çapkını'nda ortalık karıştı. Pelin, Ferit'ten hamile olduğunu açıklayınca sosyal medya yıkıldı.
Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı Yalı Çapkını dizisi her bölümüyle gündemde. Geniş bir hayran kitlesine sahip olan Yalı Çapkını'nda olaylar iyice arap saçına döndü! Sultan'ın kendisine hamile kalmasın diye gizlice doğum kontrol hapı verdiğini öğrenen Seyran deliye dönerken, Ferit ise Sultan'la olan tek gecelik geçmişinin ifşa olma ihtimalinden dolayı çok gergindi. 

yali-capkini-pelin

PELİN YALIYA GERİ DÖNDÜ

İlk bölümlerde Ferit'in sevgilisi olarak görülen Pelin, sezon sonunda Ferit'ten ayrılmış ve diziden çıkmıtı. İlk sezon reytingleri kasıp kavuran dizi Pelin'in çıkması kadroya yeni isimlerin dahil olmasıyla yeni sezonda aradığı reytingi yakalamamıştı. Bunun üzerine yalıya geri dönen Pelin, Ferit'ten hamile olduğunu ve erkek çocuk beklediğini duyurdu. 

İzleyiciler sosyal medyada Pelin'in geri dönmesinden dolayı çok rahatsız olduklarını belirterek diziyi izlememe kararı aldığını duyurdu.

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu