Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman? Bu akşam Yalı Çapkını var mı? Dizi severlere tarafından merakla beklenen Yalı Çapkını, STAR TV'nin sevilen dizilerinden biri. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini oynadığı dizinin bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. İŞte tüm detaylar...

15 Eylül Bu Akşam Yalı Çapkını Var Mı?

STAR TV'nin sevilen dizilerinden olan Yalı Çapkını, 2. sezonu ile ekranlara dönüyor. Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrolünü paylaştığı dizinin sevenleri merakla yeni bölümü bekliyor. "Yalı Çapkını bu akşam var mı, yok mu?" sorusunun cevabı izleyiciler merak konusu oldu. Yalı Çapkını yeni bölüm 15 Eylül Cuma yani bu akşam saat 20.00de yayınlanacak.

yalı-çapkını-yeni-sezon-tarihi-37-bölüm

STAR TV'de yayınlanacak olan diziye yeni oyuncular da dahil oldu. Yeni sezon oyuncu değişiklikleri yaşanan diziye Binnur Kaya dahil oldu. Binnur Kaya, Yalı Çapkını dizisinde Halis Ağanın kızı Nükhet'i canlandıracak. Yalı Çapkını yeni sezonda Taro Emir Tekin de yer alacak. 

YALI ÇAPKINI OYUNCULARI

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Binnur Kaya,Taro Emir Tekin, Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu,Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Selen Özbayrak, Umut Gezer.