Yağmur Yılman, stajyer öğrenci olarak girdiği Habertürk TV ve Show Haber'e veda etti. Yağmur Yılman, vedasında "Şimdi kariyerimde yeni bir maceraya atılma vakti. Yakında görüşmek üzere" diyerek ekranlardan ayrılığın uzun sürmeyeceğinin sinyalini verdi.

YAĞMUR YILMAN, SHOW HABER'E BÖYLE VEDA ETTİ

Yağmur Yılman, stajyer olarak girdiği Show Haber'e ve Genel Yayın Yönetmeni Rıdvan Bıyık'a böyle teşekkür etti: "Stajyer olarak girdiğim bu kapıdan yaklaşık 4 sene sonra muhabir olarak çıkıyorum. Bana çok şey katan, güzel dostluklar biriktirdiğim Show Haber’den ayrılıyorum. Başta Genel Yayın Yönetmenimiz Rıdvan Bıyık olmak üzere üzerimde emeği olan yöneticilerime ve tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Şimdi kariyerimde yeni bir maceraya atılma vakti…Yakında görüşmek üzere…"Yagmur Paylasim
Yağmur Yılman, ayrılığı böyle paylaştı...

YAĞMUR YILMAN KİMDİR? 

Yağmur Yılman, Haziran 2021'de Habertürk TV'de stajyer öğrenci olarak medya dünyasına adım attı. Eylül 2022'de Show TV muhabiri olarak çalışmaya başlayan Yağmur Yılman, aynı yıl (2022) İstanbul Bilgi Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim Bölümü'nden mezun oldu. 

EKRANHABER.COM

Editör: Haber Merkezi