Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, eşi Wanda Nara'yla sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Icardi'ye boşanma davası açtığını açıklayan Wanda, "Kişisel ve sağlık nedenleriyle bir kez daha denedim ama olmadı. Herkes konuşsun, hiç konuşmadığım şeyleri ben en sona bıraktım. Mauro ile ayrılsak da aile olmaya devam edeceğiz" demişti.

66975E5Fbeb47897 W1200Xh1499

L-GANTE İLE GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

Öte yandan Wanda Nara ve Icardi'nin arasına üçüncü kişilerin girdiği iddia edildi. Wanda Nara, Icardi'yle ayrı kaldığı bir dönemde rapçi L-Gante ile bir gece kulübünde görüntülenmişti. Daha sonra L-Gante ile aynı yataktan poz paylaşan Wanda ihanet iddialarını yalanlayıp, "Icardi'yle aramızda üçüncü şahıslar yok" diye açıklama yapmıştı. 

66975E5E72415433 W1200Xh2048

SOSYAL MEDYADAN CEVAP VERDİ

Sosyal medya hesabından takipçileriyle soru-cevap yapan Wanda Nara, bir takipçisinden gelen L-Gante ile ilgili soruya da cevap verdi. Wanda, "Açıklığa kavuşturulacak bir şey yok, çok fazla yalan söylendi, o benim arkadaşım. Aynı müzik şirketiyle çalışıyoruz" diyerek ihanet iddialarını bir kez daha yalanladı.