Wanda Nara, dış basına yansıyan iddialara göre, başarılı futbolcu İcardi'ye boşanma davası açtı. "Wanda Nara İcardi'den boşanıyor mu? Wanda Nara nereli, kaç yaşında?" soruların yanıtları, sevenleri tarafından araştırılırken, İcardi ile 10 yıldır aşk yaşayan Wanda Nara, yıldız futbolcu ile birlikteliği hakkında sessizliğini bozdu. Peki Wanda Nara boşanma hakkında ne dedi? İşte detaylar..

WANDA NARA VE İCARDİ BOŞANIYOR MU?

Arjantinli model Wanda Nara eşi Mauro Icardi'yi Instagram'da takip etmeyi bıraktı. Galatasaray'ın yıldız futbolcularından Icardi ise Nara'yı takip etmeye devam ediyor. Nara'nın İcardi'yi takipten çıkması üzerine sevenleri bir ayrılık olup olmadığını merak ediyordu. Süper Lig devi Galatasaray'ın Arjantinli yıldız golcüsü Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, Ciudad Magazine'in iddiasına göre ünlü futbolcuya boşanma davası açtı.

Wanda Nara 2

Çok konuşulan ayrılık iddialarının ardından, Wanda Nara'dan ilk açıklama geldi. America TV'ye konuşan Nara, şu ifadeleri kullandı: "Kişisel ve sağlık nedenleriyle bir kez daha denedim, ama olmadı. Herkes konuşsun. Hiç konuşmadığım şeyleri en sona sakladım." Arjantin basınına açıklama yapan Laura Ubfal ise Nara ve Icardi için, "Wanda Nara'nın Avukatı Ana Rosenfeld, 'Wanda'nın bu kararı uzun zamandır vermek istediğini' söyledi" ifadelerini kullandı.

WANDA NARA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Wanda Nara, 10 Aralık 1986 tarihinde dünyaya gelmiştir. Wanda Nara, Arjantinli model, televizyon sunucusu ve futbol menajeridir. Icardi ile ilk tanıştığında Maxi Lopez ile evli olan ve üç çocuğu bulunan Nara, López'in onu aldatmakla suçlamasının ardından boşanmış ve çocuklarının velayetini almıştı. 37 yaşındaki ünlü model Wanda, boşanmanın ardından Icardi ile ilişkiye başlamış ve Mauro'dan iki çocuk sahibi daha olmuştu.
 

Editör: Nurseli Fırat