Çocukluk yıllarından söz eden Volkan Demirel, o yıllarda futbolcu hayalinin olmadığını dile getirdi. Demirel; “Çocukluğum Tozkoparan, Kartal ve Göztepe’de geçti. Kartal’a geçtikten sonra futbol hayatım şekillenmeye başladı fakat çocukken hayalimde Fenerbahçe vardı desem yalan olur. Hayallerimde tamamen okumak vardı. Artvinli bir babanın oğluyum; biliyorsunuz, Artvin Türkiye’de okuma oranı en yüksek illerden biri. Babam benim hep okumamı istedi. Babamın isteği doğrultusunda hayatımı yönlendirmeye çalıştım” dedi.

"BABA FİGÜRÜNÜN HER ANLAMI"

Babasının vefatından bir hafta sonra eşinin hamile olduğunu öğrenen Demirel, “Babam benim için arkadaş, kardeş, dost, bir baba figürünün her anlamıydı. Babamı kaybettiğim hastanede çocuğumun kalp atışlarını dinledim. Hayat böyle bir denge” dedi. 

"EKSİKLİĞİNİ ÇOK HİSSETTİM"

Demirel, kaybettiği babası Ali Naci Demirel için "Benim için bir baba figürünün her anlamıydı babam. Onu kaybedince eksikliğini çok hissettim. İnsanoğlu daha sonraları alışıyor, alışmasak zaten hayat devam etmezdi. Onu her zaman anacağım. Hayatımda babamdan daha değerli bir şeyi kaybedeceğimi düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

Editör: Ceyda Taylan