Ünlü model Bianca Balti, sosyal medya hesabında kansere yakalandığını duyurdu. Bir dönemin Victoria's Secret modeli, kendisine yumurtalık kanseri teşhisi konulduğunu açıkladı. 40 yaşındaki Balti, bu süreçte yaşadıklarını takipçileriyle paylaştı. Model, "Önümde uzun bir yol var ama bunun üstesinden geleceğimi biliyorum" dedi.

KANSER ENGELLERE RAĞMEN GÜZEL ŞEYLERE TUTUNMA ŞANSI VERDİ

"Şimdiye kadar, kanser bana hayattaki engellere rağmen güzel şeylere tutunma şansı verdi" diyen Balti'nin üç kız çocuğu var.

ÇOK MUTLUYUM

Balti, kanserle mücadele ederken pozitif bir bakış açısına sahip olduğunu "Çok daha iyiyim ve bunu öğrendiğim için çok mutluyum" sözleriyle ifade etti.

KEMOTERAPİYE HAZIRLANIYOR

Ameliyattan yeni çıktığını belirten model, kemoterapiye hazırlandığını ekledi.

BENİM İÇİN ENDİŞELENMEYİN

Balti, "Çok iyiyim, yemin ederim. Her şey için çok, çok, çok büyük umutlarım var. Benim için endişelenmeyin ve beni yakında çok sağlıklı göreceksiniz" dedi.

AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Balti daha önce de sağlık sorunları hakkında açıklama yapmıştı.

EN ZOR KISMI KORKUYDU

Taşıdığı bir gen nedeniyle hayatı boyunca meme kanseri olma ihtimalinin yüzde 50 ve yumurtalık kanseri olma ihtimalinin  yüzde 30 olduğunu öğrenen model, Vogue dergisine "Bu sürecin en zor kısmı korkuydu. Teşhisi öğrenmek, işten izin almak, vücudumun nasıl görüneceğini bilmemek" demişti. 

BİRÇOK LÜKS MARKA İLE ÇALIŞTI

40 yaşındaki İtalyan model kariyeri boyunca Dolce & Gabbana başta olmak üzere birçok lüks marka ile çalıştı.

VİCTORIA'S SECRET MELEĞİYDİ

Model, 2005 yılında Victoria's Secret Fashion Show'da podyumda yürüdü.

Editör: Ceyda Taylan