Kocaeli'de geçirdiği trafik kazası sonrası yoğun bakımda tedavisi devam ederken hayatını kaybeden tiyatrocu, yazar ve sunucu Metin Uca, 62 yaşında hayata gözlerini yumdu. Uca için Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda cenaze töreni düzenlendi. Törene, sanat dünyasından çok sayıda isim katıldı.

EŞİ GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Törenin sunuculuğunu Sunay Akın üstlendi. Akın, Uca'nın hayatını ve sanatını anlatarak başladı. Ardından, Uca'nın yakın arkadaşları ve meslektaşları, duygusal konuşmalar yaptılar. Uca'nın eşi Gülşah Uca, konuşmasında, "Metin, hayatımda tanıdığım en güçlü, en zeki ve en iyi kalpli insandı. Onu çok özleyeceğim" dedi.

ABLASI VE MENAJERİ AĞLAYARAK VEDA ETTİ

Sunuculuğunu Sunay Akın'ın yaptığı törende Metin Uca'nın ablası ve menajeri konuşma yaptığı sırada gözyaşlarını tutamadı. Kardeşinden bahsederken zor anlar yaşayan Mehtap Uca Erdoğan, "Annemi taburcu edeceğimizi gün kaybetmiş ve seninle büyük bir şaşkınlık yaşamıştık. Şimdi yine aynısını yaşadım. Bu senaryoda sen beni çok yalnız bıraktın. Hastalığın boyunca hep güçlü durmaya çalıştım. Seninle tarifsiz bir gurur duydum" dedi.

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu