Bir zamanların ünlü sosyal medya kanalı Var Böyle Tipler’in sahibi Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu hakkında yakınlarını ve sektördeki arkadaşlarını dolandırıp yaklaşık 100 milyon TL’lik vurgun yaptığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Bir süredir haber alınamayan çiftin Portekiz'e kaçtığı da yer alan iddialar arasında. Show Haber Muhabiri Tuğba Södekoğlu, insanları dolandırdıkları iddia edilen çiftin son görüntülerine ulaştı.

kivanc-beril-talu-son-goruntuler-24ekim2023-1 (2)

Show Haber'in ekranlara getirdiği görüntülerde, Kıvanç Talu'nun eşi Beril Talu'nun kaybolmadan bir gün önce para topladığı kişilerle Nişantaşı'nda bir güzellik salonunda görüştüğü görülüyor. 

Mağdurların, çiftin kayıplara karışacağından habersiz bir şekilde Beril Talu ile yaklaşık 2 saat sohbet ettiği görüldü.

kivanc-beril-talu-son-goruntuler-24ekim2023-1 (3)

HERKESE PARA ÖDEYECEĞİNİ SÖYLEDİ

Beril Talu, güzellik merkezinde görüştüğü kişilere, hakkında çalıştığı reklam ajansını dolandırdığı iddiasıyla soruşturma açıldığını ve hesaplarına bloke konduğunu anlatarak herkese para ödeyeceğini anlattı.

kivanc-beril-talu-son-goruntuler-24ekim2023-1 (1)

GÜVENLİK KAMERASINDAN RAHATSIZ OLDU

Beril Talu'nun bu sırada yanında aralarında kredi çekerek bu işe giren manikürcüsü de vardı. Talu, mağdurlarından kaç para aldığını da bir kağıda not etti.

kivanc-beril-talu-son-goruntuler-24ekim2023-1 (4)

Stresli olduğu gözlemlenen Beril Talu, güvenlik kamerasından rahatsız oldu ve masada bulunan laptopun kayıt aldığını düşünerek formatlamaya çalıştı.