İnşaatın bulunduğu sokak girişinin, 'Özel mülk girilmez' tabelası ve sürgülü kapıyla kapatıldığı görüldü. Kapı görevlisi olan kişi bir süre bakanlık görevlileri ve basın mensuplarının sokağa girişini 'özel mülk' olduğunu ifade ederek engellemeye çalıştı. Bu sırada, dışarıdan aracıyla gelen bir kişi de kapıya yanaşarak, görevliye kapıyı açmaması konusunda uyarı yaptı.

VİLLANIN KİRACISI ADNAN OKTAR ÇIKTI

Söz konusu villa ile ilgili dikkat çeken bir ayrıntı ortaya çıktı. 11 Temmuz 2018’de yapılan operasyon sonucu suç örgütü kurma ve yönetme, cinsel istismar ve cinsel saldırı, eğitim öğretim hakkının engellenmesi, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçlarından toplamda 8 bin 463 yıl 4 aylık hapis cezası alan ve o tarihten bugüne kadar tutuklu yargılanan Adnan Oktar’ın söz konusu villanın kiracısı olduğu öğrenildi.

O VİLLAYA OPERASYON YAPILMIŞTI

Hatta Adnan Oktar suç örgütüne yapılan operasyonda polis ekipleri bu villaya da baskın düzenlemiş, Oktar da örgütün üst düzey isimleri ile birlikte gizli geçitten geçerek kaçmaya çalışmıştı. Oktar'ın ve ekibinin gizli geçitten geçerkenki görüntüleri ise güvenlik kameraları tarafından kaydedilmişti.

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu