Vakıfbank yazılı sınav gerçekleştirildi. 2 Kasım'da gerçekleştirilen Müfettiş Yardımcısı, BT Müfettiş Yardımcısı, Kontrolör Yardımcısı, BT Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Memur pozisyonları için düzenlenen işe alım sınavının sonuçları merak ediliyor. İşte detaylar..

vakıfbank-sınav-sonuçları-13-aralık-2023-

Vakıfbank Yazılı Sınav Sonuçları

Vakıfbank sınav sonuçları merak ediliyor. Müfettiş Yardımcısı, BT Müfettiş Yardımcısı, Kontrolör Yardımcısı, BT Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Memur pozisyonları için düzenlenen işe alım sınavının ardından geri sayım devam ediyor.

vakıfbank-sınav-sonuçları-13-aralık-2023-5

2 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilen sınav, binlerce adayın katılımıyla yapıldı. Şimdi, adaylar sınav sonuçlarını öğrenmek için sabırsızlanıyor.

vakıfbank-sınav-sonuçları-13-aralık-2023-2

Vakıfbank Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Vakıfbank sınav sonuçları merak ediliyor. Müfettiş Yardımcısı, BT Müfettiş Yardımcısı, Kontrolör Yardımcısı, BT Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Memur pozisyonları için düzenlenen işe alım sınavının ardından geri sayım devam ediyor. 2 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilen sınav, binlerce adayın katılımıyla yapıldı. Şimdi, adaylar sınav sonuçlarını öğrenmek için sabırsızlanıyor.

vakıfbank-sınav-sonuçları-13-aralık-2023-1

VakıfBank, çeşitli branşlarda istihdam etmek üzere işe alım ilanlarını yayınladı ve bu ilanlarda sınav sürecine dair detayları adaylarla paylaştı.

vakıfbank-sınav-sonuçları-13-aralık-2023-3

Yapılacak yazılı sınav sonuçları, başvuru ilanında belirtilen kriterlere göre titizlikle değerlendirilecek ve mülakata katılmaya hak kazanan adayların isimleri online sistem üzerinden duyurulacak. Vakıfbank sınav sonucu için henüz bir tarih bilgisi vermedi.

Editör: Nurseli Fırat