Temon, "Az önce konuştum" programında Candaş Tolga Işık'ın sorularını içtenlikle yanıtladı.

Bu yanıtlar, sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında yer aldı.

TEOMAN'A SORULAN SORULAR VE YANITLARI:

"(Yapay zekanın Teoman şarkısı yapacak olma ihtimali) Çok iyi olur. Spotify’a günde 100 bin şarkı ekleniyor. Yapay zekayı işin içine soktuğunda onu 1 milyona da çıkarırsın. Ama kim dinleyecek?"

Teo1

"EVLENMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM"

"(Evlilik) Evlenmeyi düşünmüyorum. Evlendim zaten, çocuk istediğimden öyle bir yola girdim. Ben evliliğe inanmıyorum. Bende romantizm falan yok."

MAGAZİNCİLER: ACAYİP EĞLENİYORUM

"(Magazinciler) Acayip eğleniyorum. Magazinciler insanları cezbeden şeyler soruyorlar. Ben de bu çocuklara insanları eğlendirecek şeyler vermeye çalışıyorum."

YAPAY ZEKA

"(Yapay zeka) İnanılmaz. Ben iki senedir araştırıyorum, yapay zeka kitapları okuyorum çünkü gidişatı görmüştüm. Ben aslında geleceği tahmin etmeye çalışan biriyim, eğitimim sosyoloji olduğu için."

"ERDOĞAN'IN ÖYLE BİR KARİZMATİK GÜCÜ VAR Kİ..."

"(Siyaset) Acayip! Ama Türkiye’deki kişi kültü çok önemli. Erdoğan’ın öyle bir karizmatik gücü var ki, arkasından birçok kişiyi sürükleyebiliyor. İmamoğlu ve Yavaş’ı benzer karizmatikte demiyim ama karizmatik figürler olduğu kesin."

Teo4

"HANZO OLARAK GÖRÜLMEYİ TERCİH EDERİM"

"(Entellektüellik) Değilim. Hayatım entel dantel kitapları okumakla geçti. Ama entel çok bayıldığım bir şey değil. Onun yerine hanzo olarak görülmeyi tercih ederim. Entel Teoman’ı sevmiyorum ben."

"KİMSEYİ MAĞDUR ETMEMEK İÇİN..."

 "(Aşk) Ben uzun yıllardır kimseyi mağdur etmemek için sevgililik gibi aşk ilişkilerine girmiyorum."

"ASLINDA ÇOK ÇALIŞKAN BİRİYİM"

"(Nasıl biri) Herkes beni sarhoş, hiç iş yapmayan biri sanıyor. Ben aslında çok çalışkan biriyim.