Son dönemde Hollywood’un aranan yüzlerinden biri haline gelen Timothee Chalamet, ABD’nin New York kentindeki Washington Meydanı Parkı’nda kendisine benzeyenlerin yarıştığı bir etkinliğe giderek katılımcılara sürpriz yaptı.

HAYRANLARI TANIYAMADI

People’ın haberine göre; YouTuber Anthony Po tarafından düzenlenen ve ünlü oyuncuya en çok benzeyen kişiye 50 dolar verilecek olan yarışmaya yüzlerce kişinin katılmasıyla polis geldi. Oscar adayı oyuncu Chalamet ise bir maske ve beyzbol şapkası takarak tanınmadan hayranlarının arasına katıldı. Kendisine benzeyen hayranlarıyla fotoğraf çekilen Chalamet’yi tanıyanlar çığlık atmaya başladı.

C H A L A M E T2

ŞAKAYDI GERÇEK OLDU

Yarışmanın öncesinde sosyal medyada Timothee Chalamet’in ekinliğe katılması durumunda yarışmanın ne kadar eğlenceli olacağına dair yapılan espriler gerçek oldu.

Timothee

WILLY WONKA KAZANDI

Yarışmanın kazananı Chalamet’in son oynadığı filmden Willy Wonka karakterinin kostümüyle gelen 21 yaşındaki Miles Mitchell olurken, birinciliğinin duyurulmasının ardından Mitchell çantasındaki şekerleri alandaki yarışmacılarla paylaştı.

Kaynak: haber merkezi