Başarılı haber spikeri Meltem Acet, son zamanlarda bir M.T.A. isimli bir hayranının takibi ve rahatsız edici davranışlarıyla uğraşıyor. Acet, hayranının sürekli mesajları, takipleri ve tehditkar tavırları yüzünden zor günler geçirirken, olayın ciddiyetinin de büyük olduğunu öğrenildi. 

O39H Ko0 R0Ek3 Ep J Ei N P Y A

KARGOCU KILIĞINDA İŞ YERİNE GELDİ

Hayranının çalıştığı iş yerinin kapısına kadar geldiği ve kargo görevlisi kılığında Acet'in adresini öğrenmeye çalıştığı belirtildi. M.T.A.'nın bu davranışları karşısında rahatsızlık duyan Acet, mahkemeye giderek hayranı hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı. Mahkemenin verdiği karar doğrultusunda, M.T.A., Meltem Acet’e ve yakınlarına belirli bir mesafeden fazla yaklaşamayacak, herhangi bir şekilde iletişime geçemeyecek. Bu kararı ihlal etmesi durumunda ise hapis cezasıyla karşılaşabilecek. 

Wd L3Y6 A U Sr M2Fc21 V P A

"KORUMASIZ DOLAŞAMAZ HALE GELDİM"

Konuyla ilgili konuşan Acet, “İki yıldır bir hayranımın sınırları aşan ve rahatsız edici davranışlarıyla karşı karşıyayım. Korumasız dolaşamaz hale geldim. İş yerime kadar gelip beni rahatsız eden bu kişi, akıl almaz iddia ve senaryolarla beni tanıdığını ve kurtarmak için geldiğini iddia ediyor, ev adresimi öğrenmeye çalışıyor. Psikolojik durumunun iyi olmadığını ve desteğe ihtiyaç duyduğunu düşünüyorum. Ailesi varsa onlara da sesleniyorum. Bu kişinin yardıma psikolojik yardıma ihtiyacı var, hem kurumlarımızı, hem de ailesinin harekete geçmesini istiyorum. Bir suç işlense cezai ehliyeti bile olmayacak. Bu nedenle, mahkemeden uzaklaştırma kararı aldırmak zorunda kaldım” dedi.