Fenerbahçe, Devler Ligi’ne bir adım daha yaklaşabilmek için Fransa’nın Lille takımını ağırladı. Uzatmalara giden maç 1-1 berabere bitti. Bununla birlikte Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Fenerbahçe, yoluna UEFA Avrupa Ligi grup aşamasından devam edecek.

Sarı Lacivertlilerin Teknik Direktörü Jose Mourinho maçtan sonra yaptığı açıklamada ise gazetecileri hedef alarak, "Maçı izlediniz ve hâlâ açıklama mı istiyorsunuz? Futboldan çok fazla anlamayan gazeteciler çok fazla istatistiğe odaklanır. Bu sözüm burada bulunan gazeteciler için değil" ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE HUYSUZ BİR MOURİNHO İZLEYECEK"

Ekolhaber.com.tr'den Mehmet Bayar'ın haberine göre; Gazeteci Alp Ulagay, Mourinho'nun gazetecilere söylemini sert sözlerle eleştirdi. Ulagay yaşanan bu olaya şu yorumu yaptı: "Gazeteciler elbette futbolun göbeğinde olan Mourinho kadar futbolu anlaması mümkün değil. Benim bu sözde asıl dikkatimi çeken Mourinho'nun son 10 yılda başarısızlıkla bir bahaneciye dönüştüğünü görüyorum. Mourinho'nun daha Fenerbahçe'de yeni ama son 3-4 kulübünde gazetecilere, hakemlere, federasyonlara saldıran biri olduğunu biliyoruz. Başarılı iken de bunu yapıyordu ama o zaman çok dikkat çekmiyordu. Son 10 yılda kariyeri aşağıya doğru gidince huysuz bir adam oldu. Soru beğenmeyen herkesi aşağılayan birisine dönüştüğünü hep birlikte görüyoruz. Türkiye Mourinho'nun bu huysuzluğunu daha çok görecek."

Editör: Haber Merkezi