Türk Sanat Müziği sanatçısı Umut Akyürek, sosyal medya hesabından yayınladığı bir videoda yasaklı madde kullanan kızından korktuğunu ve bu sebeple kendisini odaya kilitlediğini açıklamıştı. Akyürek ile Oktay Ertuğrul'un madde bağımlısı ve psikolojik sorunlar yaşayan kızları Melek Bal, hastaneye yatırıldı.

Umut Akyürek: Kendimi odaya kilitledim Umut Akyürek: Kendimi odaya kilitledim

“POLİS ÇAĞIRMAK ZORUNDA KALDIM”

Akyürek, kendisi gibi ses sanatçısı olan Oktay Ertuğrul’dan olan kızı Melek Bal Ertuğrul için endişelendiğini açıklamıştı. "Ben şu an kendimi odaya kilitledim, iki gündür yoktu. Çok büyük bir kriz yaşıyor" diyen Umut Akyürek devamında "Polis çağırmak zorunda kaldım. Daha önce defalarca çağırdık. Ne oluyor sonucunda, hiçbir şey olmuyor. Polisler gelip dil döküyor, en fazla nezarethane de ifade alınıyor. Bununla ilgili bir çözüm olamıyor" demişti.

“PSİKİYATRİ HASTALARIYLA YATIYOR ŞU AN”

Akyürek kızının son durumuna ilişkin, "Hastanede ama şu an çözüm değil. Rehabilite merkezine ihtiyacı var, onu araştırıyoruz. 1-2 yerle iletişime geçtik. Psikiyatri hastalarıyla yatıyor şu an. Devlet hastanesinde şu an rehabilitasyon merkezi yok maalesef..." dedi.

“KIZIMIZI KURTARACAĞIZ”

Melek Bal’ın tedavi görmek istediğini belirten Umut Akyürek, "Tabii ki istiyor. Kimyasal madde etkisi vücutta, sıkıntılı durum. Alkol, sigara ve internet bağımlılığı gibi... Kızımızı Allah'ın izniyle kurtaracağız" diye konuştu.

Editör: Rabia Çetin