Televizyoncu Reha Muhtar, gece 01.00 sıralarında yalısının merdivenlerinden düşmesi sonucu ağır yaralanmıştı. Oğlunun durumu haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan müdahalenin ardından Muhtar, hastaneye kaldırılmıştı.

Entübe edilen Reha Muhtar'ın yoğun bakımda tedavi gördüğü belirtilmişti. Uğur Dündar, ağır yaralanan ve bilinci kapanan meslektaşı Reha Muhtar'ın sağlık durumu hakkında açıklamada bulundu.

Yoğun bakımdaydı! Reha Muhtar'dan sevindiren haber geldi Yoğun bakımdaydı! Reha Muhtar'dan sevindiren haber geldi

Uğur Dündar, yaptığı açıklamada ayrıca Reha Muhtar'ın oğlu Poyraz ile ilgili detayları da açıklayarak şu ifadeleri kullandı:

Ben, Mehmet Ali Birand ve Ali Kırca'nın bir zamanlar kıyasıya rekabet halinde olduğumuz ama birbirimizi hiç kırmadığımız sevgili Reha Muhtar'ın uğradığı kaza sonrası sağlık durumunu takip ediyorum. Oğlu Poyraz ile kızı Ayşe Nazlı nöbetleşe hastaneye geliyorlar. Poyraz ve Ayşe Nazlı yaşlarının çok ötesinde bir olgunlukla sorularıma cevap veriyorlar. Bugün Reha'nın beyin tomografisi çekilip ayrıntılı tetkikler yapılacak. İnşallah iyileşecek ve çocukları sevgili babalarına kavuşacak.

Son olarak güncel bir açıklamada bulunan Uğur Dündar, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Sevgili arkadaşım, meslektaşım Reha Muhtar'dan güzel haberler aldım. Beyin kanaması durmuş ve hayati tehlikeyi atlatmış durumda...Biraz zaman alabilir ama sağlığına kavuşacak. Büyük geçmiş olsun...

Editör: Ceyda Taylan