Sosyal medyadan aldıkları kararı duyuran Uğur Dündar; "Efsane program ARENA”yı, siz değerli seyircilerimizin yoğun isteği üzerine, soruşturmacı gazetecilik formatıyla yeniden ekrana getirme kararı aldık..." demişti. Merakla beklenen programa dair detaylar için Uğur Dündar, Ekran Haber'den Ceyda Bıyıklıoğlu'na konuştu.

ARENA NASIL BİR PROGRAM OLACAK?

İlk kez 1992 yılında izleyiciyle buluşan ve büyük bir kitleye hitap eden efsane haber programı "Arena", Uğur Dündar'ın sunumuyla yeniden televizyon ekranlarında yerini almaya hazırlanıyor. Yayınlanacak olan programla ilgili Dündar, "Soruşturmacı televizyon gazeteciliği programı olacak. Aynı eski Arena programı gibi" dedi.

ARENA'NIN KADROSUNDA HANGİ İSİMLER VAR?

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Dündar; "ARENA programını birlikte hazırlayacağımız genç ve değerli meslektaşlarım: Solumda @sozcutelevizyonu İstanbul Haber Müdürü Cem Özkeskin, karşıda solda Özel Haber Müdürü Fırat Fıstık ve Özel Haber Muhabiri Hazar Dost... İzmir'den de yakından tanıyıp sevdiğiniz Gökmen Ulu ekibe katılacak..." dedi. "Yeni isimlerle görüşüyor musunuz?" sorusuna ise Dündar, "Bu kadroyla gideceğiz şu an için görüştüğümüz yeni isimler yok" dedi.

Whatsapp Image 2024 09 04 At 10.15.02

YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU

Sözcü TV’de başlayacak olan programın yayın tarihiyle ilgili olarak ise Uğur Dündar “Eylül sonuna doğru başlamayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

EKRANHABER.COM

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu