TRT Spor'da sunduğu "Stadyum" programıyla hafızalara kazınan Ersin Düzen geçtiğimiz günlerde Sports Digitale ile yollarını ayırdığını açıklamıştı. Düzen, Gülseven Medya Grubu'nda spor yayınları koordinatörü olarak görev yapacağını duyurdu.

TV100'ün yeni sezonunda ekranlarda yer alacak olan Ersin Düzen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile yeni sezondaki hedeflerinden bahsetti. Ersin Düzen paylaşımında şu ifadelere yer verdi;"Değerli takipçilerim, yeni dönemde TV100 ekranlarında ve aynı çatı altında oluşturacağımız dijital kanalımızda sizlerle birlikte olacağım. Spordaki içeriklerimiz, haberlerimiz, programlarımız sizlerin katılımı ile daha güçlü olacaktır. Hepimiz için hayırlı olmasını dilerim. Sevgilerimle"

Ersin Düzen

Değerli takipçilerim,
yeni dönemde @tv100 ekranlarında ve aynı çatı altında oluşturacağımız dijital kanalımızda sizlerle birlikte olacağım. Spordaki içeriklerimiz, haberlerimiz, programlarımız sizlerin katılımı ile daha güçlü olacaktır. Hepimiz için hayırlı olmasını dilerim.… https://t.co/FuFLYZV6Dc

— Ersin Düzen (@ersinduzen) July 30, 2024
Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu