Daha önce yaptığı tahminlerle dikkat çeken astrolog İlayda Aşkın, son tahminiyle sosyal medyanın gündemine oturdu. 2023 Cumhurbaşkanlığı seçim sonucu ve geçtiğimiz haftalarda yaşanan uçak kazalarını önceden tahmin eden Aşkın'ın, İran ile ilgili yaptığı tahminin ardından yaşanan olaylar büyük yankı uyandırdı.

Iran Helikopter Kazasi Kaza Yerinden 20052024 Dha1

İRAN CUMHURBAŞKANI VE HEYETİ HAYATINI KAYBETTİ

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin bulunduğu helikopter, Pazar günü akşam saatlerinde olumsuz hava koşulları nedeniyle sert iniş yaptı. Kazadan saatler sonra olay yerine ulaşan ekipler, enkaz alanında yaşam belirtisi olmadığını belirtti. İranlı yetkililer, Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı Emir Abdullahiyan'ın hayatını kaybettiğini duyurdu. Bu trajik olayın ardından ülkemizde bir günlük milli yas ilan edildi.

Iran Helikopter Kazasi Kaza Yerinden 20052024 Dha2

ASTROLOG AŞKIN'IN İRAN YORUMU

Tüm bu gelişmelerin ardından astrolog İlayda Aşkın'ın sosyal medyada yaptığı bir paylaşım yeniden gündem oldu. Daha önce 2023 Cumhurbaşkanlığı seçim sonucunu ve uçak kazalarını önceden tahmin eden Aşkın, İran ile ilgili tahminiyle de dikkatleri üzerine çekti.

Iran Helikopter Kazasi Kaza Yerinden 20052024 Dha6

TARİH VERDİ! 'ASIL GÜNDEM O ZAMAN'

Gökyüzü hareketlerini yorumlayan Aşkın, yaklaşık bir ay önce İran'da önemli değişiklikler olacağını söylemişti. 13 Nisan 2024 tarihinde yaptığı bir paylaşımda, "İran için 29 Nisan'dan sonra özellikle 19 Mayıs civarı gibi perde açılacak. Asıl gündem o zaman." ifadelerini kullanmıştı. Aşkın'ın bu paylaşımının ardından, tam da 19 Mayıs tarihinde İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve heyetini taşıyan helikopterin düşmesi herkesi şaşkına çevirdi.

Ilayda Askin Turk Astrolog Iran Ibrahim Reisi 21052024