Kasım ayında yapılacak seçimlerde tekrar aday olan 78 yaşındaki Donald Trump, ünlü Amerikalı podcast yayıncısı Lex Fridman ile bir saat süren bir röportaj gerçekleştirdi ve önemli konulara değindi. Trump, bu röportajda son mitinglerinden ve önceki açıklamalarından farklı olarak, ABD'nin UFO'lara duyduğu ilgiyi vurguladı.

TRUMP'IN UFO TAKINTISI!

Kasım ayında gerçekleşecek seçimlerde yeniden yarışacak olan 78 yaşındaki Trump, Amerikalı podcast yayıncısı Lex Fridman ile bir saatlik bir röportaj için bir araya geldi ve kapsamlı açıklamalarda bulundu. Trump son mitinglerinden ve diğer röportajlarından farklı olarak bu kez ABD'nin UFO'lara olan hayranlığından bahsetti.

"GÖRÜNTÜLER İÇİN PENTAGON'A BASKI YAPACAĞIM"

Trump, "Birçok insan UFO görüntüleriyle çok ilgileniyor. Pentagon birkaç video yayınladı ve savaş pilotlarından anekdot niteliğinde raporlar geldi. Bu yüzden birçok insan, Pentagon'un daha fazla görüntü yayınlaması için baskı yapıp yapmayacağımızı merak ediyor. Bunu yapacağım" dedi. Diğer yandan Trump, 1963'te suikasta uğrayan eski ABD Başkanı John F Kennedy'nin ölümüyle ilgili dosyaları yayınlaması için baskı gördüğünü iddia etti.

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu