Bir dönem ülkemizde de gösterilen Magnum dizisiyle gençlik yıllarında şöhreti bulan Tom Selleck 79 yaşına gelmesine rağmen hala mesleğini sürdürüyor. Yıllar önce bir çiftlik satın alan Selleck, orada hayal ettiği yaşamı sürdürmek için çalışmak zorunda olduğunu söylemişti. Emeklilik hayallerini bir süre daha rafa kaldırmıştı.

DİZİ YAYINDAN KALKTI... HAYAL KIRIKLIĞI BÜYÜK 

Ünlü oyuncu bir süredir de Blue Bloods adlı dizide kamera karşısına geçiyordu. Aslına bakılırsa dizi de gayet iyi izleniyordu ve görünüşe göre bir süre daha devam edecekti. Fakat dizinin yayınlandığı CBS kanalı son anda bu kararını değiştirdi ve dizinin final yapmasına karar verdi. Blue Bloods adlı dizi bu yıl bitmeden ekrana veda etmiş olacak. Dizinin ana karakterlerinden birini canlandıran Tom Selleck, TV kanalının verdiği bu kararın kendisinde büyük bir hayal kırıklığı yarattığını söyledi. Insider'a bir röportaj veren Tom Selleck, bu karar yüzünden hüsrana uğradığını söyledi. 

İZLENME ORANLARI YÜKSEKTİ

Deneyimli oyuncu "Aslında bu dizi için bir sondan söz etmek istemedim. Ama dizi hala gerçekten çok başarılı" dedi. Selleck,  dizinin 2023- 2024 sezonunu gayet formda geçirdiğini 100 yapım arasında dokuzuncu sırada bulunduğunu hatırlattı. Hatta bu sıralamadaki üç tane spor programı sayılmazsa Blue Bloods'un altıncı sırada her aldığını söyledi. Sonra da ardından şunları ekledi: "Benim hayal kırıklığım dizinin hafife alınmasına. Çünkü en başından beri gayet iyi performans gösterdi"...

"ARTIK PAZARTESİ DİYE BİR ŞEY OLMAYACAK"

Ünlü oyuncu yine de arazisine girenlere "Çimlerimden defol" diye bağıran huysuz bir ihtiyara dönüşmeyeceğini ve kimseye kin tutmayacağını da sözlerine ekledi. Sonra da rol aldığı dizinin final yapması yüzünden neler hissettiğini şu sözlerle anlattı: "Dizinin son bölümünün çekilmesinden sonraki hafta sonu kendi kendime 'Bu gece erken yatmalıyım, pazartesi çekim için diyaloglarımı çalışmam gerek' diye düşündüğümü hatırlıyorum. Ama artık pazartesi diye bir şey olmayacak... Buna alışmak biraz zaman alacak". Selleck, kanal yöneticilerine yönelik olarak da Blue Bloods'ın en kötü zaman diliminde bile iyi izlenebilecek bir yapım olduğunu ileri sürüp bu karar inanmanın güç olduğunu sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi