Adana TEKNOFEST için artık sayılı saatler kaldı. Milyonlarca Adanalı ve çevre illerdeki teknoloji severler dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivalinde bir araya gelecek. Uçuş gösterilerinden yarışmalara, sahne gösterilerinden stant etkinliklerine kadar farklı yaş ve zevklere yönelik etkinliklerin bulunduğu Adana TEKNOFEST için kayıtlar başladı. Vatandaşlar TEKNOFEST Adana kayıt sayfası üzerinden işlemlerini tamamlayarak bu etkileyici festivale katılım sağlayabilecek…

Adana Teknofest C

ADANA TEKNOFEST NE ZAMAN BAŞLIYOR? NEREDE YAPILACAK, KAÇ GÜN SÜRECEK?

Şakirpaşa Havalimanı'nda gerçekleşecek TEKNOFEST Adana 2 Ekim Salı günü kapılarını ziyaretçilerine açacak. 5 gün sürecek festival 6 Ekim Pazar günü muhteşem etkinliklerle sona erecek.

Adana Teknofest A

ADANA TEKONOFEST’E GİRİŞLER ÜCRETLİ Mİ?

Ziyaretçilerini ücretsiz olarak ağırlayacak TEKNOFEST Adana’da giriş için vatandaşların kayıt yaptırması gerekiyor. Bununla birlikte 7 yaşın altındaki çocuklar için kayıt zorunluluğu bulunmuyor.

Kayıtlar https://t3kys.com/tr/teknofest/visitor/apply/adana/#kt_visitor_form adresinden gerçekleşirken, kayıt sırasında ziyaretçilerin Ad-Soyad, T.C. kimlik no, eğitim seviyesi, meslek, doğum tarihi, cep teLefonu numarası, cinsiyeti ve mesleği gibi bilgileri girmeleri ve festivale hangi gün katılacaklarını belirtmeleri gerekiyor.

TEKNOFEST ADANA ZİYARETÇİ KAYDI YAPTIRMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

TEKNOFEST ADANA NEREDE YAPILACAK?

TEKNOFEST Adana, Şakirpaşa Havalimanı’nda gerçekleşecek. Festival alanına ulaşım için İstiklal metro durağı, Duygu Kafe, Yüreğir Bilim Merkezi ve Real AVM’den ringler düzenlenecek.

2024 TEKNOFEST ADANA ETKİNLİK TAKVİMİ

Adana Teknofest 2 Ekim

TEKNOFEST ADANA ETKİNLİK TAKVİMİ 2 EKİM

Adana Teknofest 3 Ekim

TEKNOFEST ADANA ETKİNLİK TAKVİMİ 3 EKİM

Adana Teknofest 4 Ekim

TEKNOFEST ADANA ETKİNLİK TAKVİMİ 4 EKİM

Adana Teknofest 5 Ekim

TEKNOFEST ADANA ETKİNLİK TAKVİMİ 5 EKİM

Adana Teknofest 6 Ekim

TEKNOFEST ADANA ETKİNLİK TAKVİMİ 6 EKİM

Editör: Şenay Yurtalan