ATSO Başkanı Ali Bahar, Kemer'de teknesiyle gezdikten sonra kıyıya yanaştığı sırada henüz bilinmeyen bir nedenle suya düştü. Tekne motorlarının pervane kısmının vücuduna zarar verdiği Ali Bahar, çevredekilerin yardımıyla sudan çıkarıldı. İhbar üzerine bölgeye gelen ambulansla hastaneye kaldırılan Bahar'ın durumunun ağır olduğu belirtildi.

"AŞIRI KAN KAYBIYLA KALBİ DURMUŞ OLARAK GELDİ"

Antalya'nın Kemer ilçesinde kendisine ait 'Alber' adlı tekneden düşüp ağır yaralanan ATSO Başkanı Ali Bahar'ın tedaviye alındığı özel hastanenin kurucusu Dr. Cemal Özkan, "Maalesef çok kan kaybetmiş. Uğraşıyor arkadaşlar ama inşallah takdiriilahi, inşallah kurtarılabilir. Allah yardımcısı olsun. Dualarımız onunla, inşallah yaşayacak ömrümüz varsa vesile olacağız. Zor durumdayız. Bize aşırı kan kaybıyla kalbi durmuş olarak geldi dedi arkadaşlar ama detayı bilmiyorum" diye konuştu.

HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Antalya'nın Kemer ilçesinde kendisine ait 'Alber' adlı tekneden inerken suya düşen ve motor pervanelerinin çarpması sonucu ağır yaralanarak ilçedeki özel bir hastaneye götürülen ATSO Başkanı Ali Bahar, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.