Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı (SBB) tarafından yayımlanan ilana göre TEİAŞ (Türkiye Elektrik İletişim A.Ş.) 16 işçi alımı yapacak. Başvuru yapacak adayların genel ve özel şartlara dikkat etmesi gerektiği belirtilen duyuruda, 16 personelin TEİAŞ’ı taşra teşkilatlarında istihdam edileceği, alımların ise Resmi Gazete’nin 09.08.2009 tarih ve 27314 sayılı nüshasında yayımlanan “Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” hükümlerine göre yapılacağı belirtildi. 12’si İnşaat, 2’si Elektronik, 1’i Elektrik olmak üzere toplamda 15 teknisyenin alınacağı kaydedilen duyuruda, işe alınacak personelin istihdam edileceği şehirler ve hangi şehirde kaç eleman istihdam edileceği de açıklandı.

TEİAŞ İşçi Alımı (illere göre kontenjan dağılımı)

TEİAŞ İŞ BAŞVURUSUNDA ARANILAN ŞARTLAR:

Adaylarda aranacak genel ve özel şartlar İŞKUR’un ilgili iş ilanlarında ve TEİAŞ’ın resmi internet sayfası olan www.teias.gov.tr adresinin aşağıdaki alt sayfası üzerinden ilan edileceği bildirildi.
TEİAŞ 16 PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI (tıkla) >>>

TEİAŞ SÖZLÜ SINAVINA KATILACAK ADAYLAR NASIL BELİRLENECEK?

İŞKUR’a başvuruda bulunan ve isimleri TEİAŞ’a gönderilen adaylardan kimlerin sözlü sınava davet edileceği de açıklandı.

İş talebi koşullarına haiz başvuru sahiplerinin isimlerinin bulunduğu listelerin esas alınacağı kaydedilen duyuruda, açık iş sayısının dört (4) katı yani 60 adayın noter huzurunda kura çekilişi ile belirleneceği ve bu adayların sözlü sınava davet edileceği belirtildi. Noterdeki kura çekiminin, iş ilanında belirtilen adreste, gün ve saatte yapılacağı ifade edildi.

16 personel alımından Elektronik Teknisyenleri için bölgesel düzeyde alım yapılacağı, inşaat ve elektrik teknisyenleri için il düzeyinde alım yapılacağı belirtildi. İşçi alım sürecine ilişkin tüm bilgilendirmelerin TEİAŞ’ın resmi internet adresi olan www.teias.gov.tr üzerindeki “DUYURULAR” bölümünden yayınlanacağı bildirildi.

Talep koşullarına sahip olmadıkları kura ya da sınav ya da atama süreçlerinden herhangi birinde fark edilen adayların işlemlerinin derhal sonlandırılacağı uyarısının yapıldığı duyuruda TEİAŞ Tekniker Alımı detayları da aşağıdaki tabloda belirtildi.

TEİAŞ İŞ BAŞVURUSU TARİHLERİ VE YERİ

TEİAŞ genel ve özel şartlara uyanların, iş ilanının İŞKUR’un resmi internet sitesinden yayımlandığı 15 Ocak 2024 tarihten itibaren 5 gün içinde (15.01.2024-19.01.2024 tarihleri arası) İŞKUR (Türkiye İş Kurumu) İl/Şube Müdürlüklerinden, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) resmi internet sitesindeki https://esube.iskur.gov.tr/ adresi üzerinden “İş Arayan” bölümüne TCKN (Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarası) ve şifresi ile giriş yaparak ya da e-Devlet üzerinden başvurularını gerçekleştirebilecekleri duyuruldu.