Geçtiğimiz günlerde şarkıcı İbrahim Tatlıses, eski eşi Derya Tuna ve oğlu İdo Tatlıses ile bir araya geldi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tatlıses ve oğlu, şok edici sözlerde bulundu. Oğlu İdo’nun, “Adamlığı babamdan öğrendim” demesi üzerine, Tatlıses “Adam olduğu için öğrenmiş. İdo adamdır” diyerek diğer çocukları hakkında konuştu.

6718885F29618B66Ad48F431

"ÜÇ KIZIM VAR, DÖRDÜNCÜYÜ SAYMIYORUM"

Dilan Çıtak, Bodrum’da oturduğu ev için kendisinden kira isteyen babası İbrahim Tatlıses ile bir tartışma yaşamış, baba-kızın kavgası ekranlara taşınınca tüm ipler koparmıştı.

Tatlıses, miras nedeniyle yıllardır küs olduğu ancak yaptıkları ile gündemden düşmeyen kızı Dilan Çıtak ile tartışmaya değinerek şunları söyledi;

"Üç kızım var. Dördüncüyü saymıyorum. Hiçbiri ahlaksız değil. Ben tüm evlatlarıma karşı iyi bir babayım, bir kişi hariç. Ben babamdan bir şey getirmedim, Allah verdi."

6718885F29618B66Ad48F437

Yaşanan olayın ardından, kendisini büyüten Cem Çıtak’ın fotoğrafını “Cem Çıtak diye yazılır adam diye okunur” diyerek paylaşımı babasına gönderme yapmıştı. Tatlıses ise, “O zaman benim soyadımı kullanmasın” demişti. Bu sözler üzerine gerekli başvuruları yapan Dilan Çıtak, Hadise’nin “Biz Buradayız” şarkısı eşliğinde ‘Tatlıses’ soyadını kimliğinden sildirdiğini duyurmuştu.

‘‘HERKESİ İFŞA EDECEĞİM’’

72 yaşında hâlâ köpek gibi çalıştığını söyleyen Tatlıses, "Kim benim paramı çalıyorsa, bana kötülük yapıyorsa Allah onların başına versin. Urfa’ya gidip geldikten sonra bir basın toplantısı ile her şeyi açıklayacağım. Herkesi ifşa edeceğim" diyerek tarih belirtti.

Maxresdefault-4

"BEN TARİH İSTEMEM, BEN TARİHİM"

Hayatının film olması hakkında gelen soruyu yanıtlayan Şarkıcı Tatlıses "Müslüm Gürses’in hayatında ben vardım ama filmde yokum. Benim hayatım öyle bir saatlik, bir dönemlik değil. Beş döneme sığmaz. Ben tarih istemem, ben tarihim" dedi.

Editör: Rahime Özbey