Bursa'da 35 yaşındaki taksi şoförü Yunus Emre Yüksel'i 20 yerinden bıçaklayarak ormana bırakan 19 yaşındaki şüphelinin, gasp ettiği taksi ile bir meyhaneye gittiği ve kaçmak için aynı duraktan bir başka taksi çağırdığı ortaya çıktı. Kanlar içinde ormanlık alana bırakılan Yüksel'i tesadüfen pikniğe giden iki polis memuru bulup hayatını kurtardı.

A W209419 02

SALDIRI VE YAKALAMA ÇALIŞMALARI

Olay, Mudanya'ya bağlı Çepni Mahallesi'nde meydana geldi. Yunus Emre Yüksel, Mudanya ilçe merkezinden aldığı 19-20 yaşlarındaki bir erkek müşteriyle Eskişehir'e gitti. Bursa dönüşü Çepni Mahallesi'nde aracını durdurduğunda, yan koltukta oturan müşteri tarafından 20 yerinden bıçaklandı. Ağır yaralanan Yüksel, ormanlık alana bırakıldı ve taksiyi gasp eden şüpheli, meyhaneye gitti.

A W209419 03

TESADÜFEN BULUNAN KURTARICI POLİSLER

Pikniğe giden iki polis memuru, kanlar içinde bulunan Yüksel'i fark ederek 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Ambulansla Bursa Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Yüksel, yoğun bakıma alındı. Yeni baba olan taksi şoförünün hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi.

A W209419 04

KAÇIŞ PLANI VE YAKALANMA ÇABALARI

Meyhanede alkol aldıktan sonra aynı duraktan başka bir taksi çağırarak Kent Meydanı'na giden şüpheli, bindiği taksinin sürücüsüne, yaralanan arkadaşından bahsettiğinde "Geçmiş olsun" dileklerinde bulundu. Taksici mesai arkadaşları, Yüksel'in taksisinin uzun süre hareketsiz kalmasından şüphelenip yanına gittiklerinde, aracın içinde yoğun miktarda kan olduğunu görüp jandarmaya haber verdi.

Bursa Taksiciyi 20 Kez Bicakladi 21052024 Iha (8)

SAVCILIK VE TAKSİ DURAĞI AÇIKLAMALARI

Savcılıktan yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı JASAT ekiplerinin şüpheliyi yakalama çalışmalarının devam ettiği ve yağmalanan taksinin suç aletiyle birlikte bulunduğu bildirildi. Taksi Durağı Başkanı Mustafa Su, saldırının kendilerini çok üzdüğünü belirterek, GPS kayıtları sayesinde durumu polise bildirdiklerini ve piknik yapan polislerin Yüksel'i bulduğunu aktardı. Şüpheli hala yakalanamadı ancak yakalama çalışmaları sürüyor.

Bursa Taksiciyi 20 Kez Bicakladi 21052024 Iha (7)

Bursa Taksiciyi 20 Kez Bicakladi 21052024 Iha (1)

Bursa Taksiciyi 20 Kez Bicakladi 21052024 Iha (2)