Esenler'de bir kişi, ablası ve 1,5 yaşındaki çocuğunu hastaneye götürmek için taksi aramaya başladı. Cadde üzerinde rast geldiği boş taksiye yönelen adam, taksi şoförüne ablasını ve yeğenini hastaneye götüreceğini söyledi.

KISA MESAFE DİYE ALMADI

Taksi şoförü, hastanenin kısa mesafe olduğu gerekçesiyle yolcuyu araca almadı. Ancak adam, yeğeninin yaşının ufak olduğu ve yürümekte zorlanacağı konusunda ısrar etti. Kısa mesafe gitmemek için yolcunun ısrarlarına direnen taksi şoförü, hastaneye gitmek isteyen yolcuya küfürler savurdu. Israrından vazgeçmemesi üzerine öfkelenen şoför daha sonra aracından inerek yolcuya saldırdı.

YERDE KALAN YOLCUYU AKRABALARIYLA DÖVDÜ

Taksi şoförünün tekme ve yumruk darbelerine maruz kalan yolcu bir anda kendisini yerde buldu. Kavgaya, şoförün akrabaları olduğu öne sürülen çevre esnafı da dahil oldu. Olay yerine gelen 7-8 kişilik grup taksi şoförünü uzaklaştırıp kavgayı ayırmak yerine yolcuyu darbetti. Aldığı darbelerle yaralanan kişi hastaneye giderek darp raporu aldı. Daha sonrasında ise emniyete giderek kendisine saldıran gruptan ve taksi şoföründen şikayetçi oldu.



DEHŞET ANLARINA EKOL TV ULAŞTI

Taksi şoförünün ve akrabası olduğu iddia edilen grubun, dehşet saçtığı anlara Ekol TV ulaştı. Çevredeki güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, yolcuyla taksi şoförünün diyalog ettiği, kısa süre sonra şoförün araçtan inerek yolcuya saldırdığı, olay yerine gelen grubun da yolcuyu darbettiği anlar yer aldı.