Şamdan Plus dergisinin Genel Yayın Yönetmeni Bülent Cankurt, geçtiğimiz haftalarda, iş insanı Suzan Sabancı ile röportajını yayınladı. Suzan Sabancı, tıpkı Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı gibi şarap üreticiliği yapmak istediğini söyledi.

S-20

Suzan Sabancı, Türkiye’nin ilk butik şaraplarından Gülor markasını yaratan Güler Sabancı gibi ilerde yapmayı hayal ettiği işin şarap üretmek olduğunu şu sözlerle itiraf etti: “Hiç pişmanlık duymadım ve mesleğimi her zaman çok severek yaptım. Benim başladığım dönemden bugüne bankacılık sektörü çok gelişti. Bu değişimin parçası olmak ve içerisinde yer almak bana çok büyük bir heyecan verdi. Şu anda çok şapkam var, açıkçası otelcilik gibi bir girişimi düşünmüyorum. Vakit bulabilir miyim, emin değilim. Ancak bir gün iş yüküm azalırsa, işler hafiflerse, ufak bir şarap bağı alıp şarap üretmeyi çok isterdim”

"BANA GÖRE DANS EN KEYİFLİ SPOR"

Çağdaş sanatı çok sevdiğini söyleyen Sabancı, “Dansı çok severim. Çok eskiden Sait Sökmen’le stüdyosunda dans dersleri aldım. Rumba, salsa, tango ve vals dersleri... Sonra New York'ta çocuklar için çok vakit geçirdiğim bir dönemde oradaki dans stüdyolarında Latin dans dersleri almaya devam ettim. Bana göre dans en keyifli spor. Hatta en keyifli kardiyo” ifadelerini kullandı.

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu