Anadolu Ateşi'nin baş dansçısı ve Survivor yarışmacısı olarak tanınan Hasan Yalnızoğlu, 50 yaşında pankreas kanserine yenik düştü. İstanbul'da Üsküdar Şakirin Camii'nde düzenlenen cenaze töreninde, ünlü isimler Yalnızoğlu'na son görevlerini yerine getirdi. Törene katılan isimler arasında Kenan İmirzalıoğlu da yer alırken, gözyaşlarına hakim olamadı.

ÜNLÜ İSİMLER SON GÖREVE GELDİ

Pankreas kanserine karşı verdiği mücadelede yaşamını yitiren Hasan Yalnızoğlu’nun cenaze töreni, sevenleri ve ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşti. Cenazede Kenan İmirzalıoğlu, Berk Oktay, Nefise Karatay gibi isimler yer alırken, Yalnızoğlu ailesi taziyeleri kabul etti. İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrasında ünlü sporcu ve dansçı toprağa verildi.

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Cenazeye katılan Kenan İmirzalıoğlu, eski oda arkadaşı Hasan Yalnızoğlu için duygusal anlar yaşadı. İmirzalıoğlu, "Hasan'ın çok yumuşak bir kalbi vardı. Benim Best Model yarışmasında oda arkadaşımdı ve o süreçte birlikte çok güzel anılarımız oldu. Onu çok erken kaybettik, çok güzel bir insandı," ifadelerini kullandı. Ayrıca, Yalnızoğlu'nun bıraktığı kız çocuğuna dair iyi dileklerde bulundu.

ÇOK ERKENDİ, HASANIMIZ ÇOK ERKEN GİTTİ

Kenan İmirzalıoğlu şunları söyledi: "Hasan'la oda arkadaşıydık. Benim gönlümün birincisi Hasan'dı, onun da gönlünün birincisi bendim. Ben birinci seçildim, o ikinci oldu. İkimiz böyle farklı yollarda yürüdük. Hep haberleşirdik, görüşürdük. Bu hastalık süreci tatsızdı. Çok güzel bir insandı, çok iyi bir insandı. Herkesten de aynı şeyleri duyacaksınız eminim. Çok erkendi, her ölüm erkendir ama Hasanımız çok erken ayrıldı aramızdan. Bundan 9 yıl önce Sertaç'ımız ayrılmıştı, bizim manken arkadaşımız. İkisi de arkasında birer kız çocuğu bıraktı.  İnşallah onlar iyi olurlar, iyilerle karşılaşırlar. Onların bahtı güzel olsun, dua ediyorum..."

Editör: Haber Merkezi