İstanbul'un Fatih ilçesinde sabah saatlerinde yaşanan olaylar adeta nefesleri kesti. Vatandaşların film çekimi sandığı bir olayda, gerçekler ortaya çıktı. Bir zabıta memurunun uyarılarına uymayan sürücü, kendisini durdurmak isteyen zabıta memurunun üzerine aracını sürünce zabıta memuru ezilmemek için kaputtan tutundu ancak sürücü, kaputtaki zabıtanın canını hiç sayarak kaçmaya çalıştı. Aracı polis ekipleri durdururken, o anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Fatih Zabita Polis 03052024 Iha (2)

OLAY YERİ VE DETAYLAR

Olay, sabah saatlerinde Fatih Adnan Menderes Bulvarı üzerinde meydana geldi. Şüphe üzerine bir zabıta memuru, ticari bir aracı durdurmak istedi. Ancak sürücü, uyarılara aldırış etmeyerek aracıyla kendisini durdurmak isteyen zabıta memuruna doğru sürdü. Bu esnada zabıta memuru, aracın kaputuna tutundu. Aracın sürücüsü, bu şekilde yoluna devam ederken, polis ekipleri aracı durdurdu. Sürücü, ekipler tarafından gözaltına alındı.

Fatih Zabita Polis 03052024 Iha (1)

NEFES KESİCİ ANLAR KAMERADA

Zabıta memurunun uyarılarına aldırış etmeyen sürücünün, aracıyla kendisini durdurmak isteyen zabıta memurunun üzerine sürüklediği ve memurunun kaputta tutunarak sürüklendiği o anlar, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, zabıta memurunun ticari aracın kaputuna tutunarak sürüklendiği ve sonrasında trafik polisleri tarafından durdurulduğu net bir şekilde görülüyor.

Fatih Zabita Polis 03052024 Iha (3)

Editör: Mevlüt Peker