İstanbul Sultanbeyli’de 10 kişilik grup, aralarına aldıkları bir kişiye acımasızca saldırdı. Tekme, yumruk, taş ve sopaların havada uçuştuğu feci kavgada caddedeki bir iş yerinde büyük hasarın oluşmasına neden oldu.

ÇORBACI SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Görenleri dehşete düşüren kavga, dün akşam saatlerinde Sultanbeyli Hamidiye Mahallesi´ndeki bir çorbacının önünde meydana geldi.

Alınan bilgilere göre, cadde üzerinde yaklaşık 10 kişilik kalabalık bir grup ile bir vatandaş arasında sözlü tartışma yaşandı. Kalabalık grubun hakaretleri kısa sürede sözlü tartışmayı kavgaya dönüştürdü.

KALABALIK GRUP ÖNCE SATAŞTI, SONRA SALDIRDI

Cadde üzerinde başlayan sözlü tartışma ve ardından gelen saldırı sonrası vatandaş, korunmak için kaçtı ve bir çorbacıya sığındı. Kalabalık grup ise, tartıştıkları kişinin peşinden koşarak lokantaya girdi ve sıkıştırdıkları vatandaşa tekme ve yumrukla acımasızca saldırdı.

İş yeri içinde ve dışında bulunan masaların üzerindeki malzemeleri birbirlerine atan taraflar, lokantada büyük maddi hasara sebep oldu.

ARAYA VATANDAŞLAR GİRDİ

Kalabalık grup, taş ve sopaları da kullanarak darp ettikleri kişiyi ancak vatandaşların araya girmesi sonrası kavga mahallinde bırakıp kaçtı.

Acımasız kavga anları ise, karşı binanın üst katlarındaki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerası ile kayıt altına alındı. Görüntülerde kalabalık grubun aralarına aldıkları bir kişiye öldüresiye saldırdığı ve feci şekilde darp ettiği görülüyor.

Saldırıya uğrayan kişiyi kurtarmak için olay yerine vatandaşların gelerek araya girdiği anlar da görüntülerin devamında bulunuyor.

Kaynak: DHA