İstanbul Sultanbeyli'de yaşanan olayda, genç bir çocuk kuzeni sayesinde son anda ölmekten kurtuldu. 

Nz2

ÇEKİLEN KREDİYİ ÖDEMEDİ

Ekran Haber'in edindiği bilgilere göre, Uzundere'de akustik malzeme atölyesi bulunan M.Z. (25) ile babasının amcası N.Z. (46) arasında bankadan çekilen kredi borcunun ödenmemesi nedeniyle maddi problemler yaşandı.  

Nz4

Nz5

Olay günü M.Z, problem yaşadığı amcası N.Z'yi atölyesine almak istemedi. Ancak amcasının zorla girmek istemesi üzerine kapıyı açmak zorunda kaldı. N.Z'nin oğlu H.Z. de, babasını teskin etmek için dükkana girdi.

Nz6

3 EL ATEŞ ETTİ, ŞANS ESERİ İSABET YOK

N.Z. içeri girer girmez silahına davrandı ve yeğenine sıkmak istedi. Bu sırada babasını tutan H.Z. belki de bir cinayeti önledi. H.Z, babasını tutması sayesinde kuzeninin kaçabilmesini sağladı. Silahtan çıkan 3 kurşun, farklı yerlere sekti. Herhangi bir yara almayan M.Z., koşarak atölyeden kaçtı.

Nz8

O ANLAR İŞ YERİ KAMERASINDA

Oğluyla baş başa kalan N.Z, bir süre silahı bırakmamakta ısrar ettikten sonra, sakinleşip atölyeden ayrıldı.

O anlar iş yeri kamerasınca saniye saniye görüntülendi. 

İŞTE O GÖRÜNTÜLER:

GÖRÜNTÜLER İNCELENDİ, TUTUKLANDI

M.Z, atölyeden ayrıldıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi evine giden ve rutin hayatına devam eden amcası N.Z. hakkında karakola giderek şikayetçi oldu, iş yeri kamerasınca çekilen görüntüleri de polise teslim etti.

Nz9

Görüntüleri inceleyen savcılık, gözaltı kararı verdi. Gözaltına alınan N.Z, savcılık ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece, öldürmeye yönelik ateş etme gerekçesiyle tutuklandı. 

Nz10

Editör: Haber Merkezi