Emeklilere promosyon sürprizi bu sefer devlet bankasından değil de özel bir bankadan geliyor. Eylül ayının son fırsatını ING Bank sunuyor. Emekli maaşını Yapı Kredi Bankası’na taşıyan milyonlarca emekli, tamamen karşılıksız ve geri ödemesiz emekli promosyonu alıyor. Üstelik ING Bank, emeklilerin 3000 TL’ye varan faturasını da ödüyor. İşte Eylül ayı ING Bank emekli promosyon kampanyası…

ING Bank’ın Eylül ayı emekli promosyon kampanyasında geri sayım başladı. 30 Eylül tarihine kadar devam edecek yeni promosyon ödemelerinde ING Türkiye hem karşılıksız ve geri ödemesiz nakit destek ödemesi veriyor hem de emeklinin fatura ödemelerini karşılıyor. ING Bank’ı tercih eden emeklilerin toplam Kazancı 18 bin TL’ye varıyor. Peki ING Bank emekli promosyon şartları neler? ING Bank emekli promosyon başvurusu nasıl yapılır?

ING BANK’TAN EMEKLİ PROMOSYONUNA DEV ZAM

Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından olan ING Bank, emekli müşterileri için sağladığı emekli promosyon ücretlerine zam yaptı. ING Bank’ın yeni kampanyası kapsamında tamamen karşılıksız ve geri ödemesiz verilen miktar 15.000 TL’ye kadar yükseldi. Emekli maaş aralığına göre ödenen yeni promosyonlar için ING Bank’ın ödeme aralığı en az 12000 TL, en fazla 15.000 TL oldu. Fakat banka kampanyasını ek ödemelerle güçlendirdi. ING Bank’ı tercih eden emekliler toplamda 18.000 TL’ye kadar promosyon alabiliyor.

EMEKLİLERİN FATURASI BEDAVAYA GELİYOR

ING Bank ek promosyon kampanyasında, bankayı tercih edip maaşını taşıdıktan sonra 5 adet otomatik ödeme talimatı verenlere 3.000 TL de ek promosyon ödemesi veriyor. Böylece toplam ödeme 18.000 TL’ye yükselirken emeklilerin faturaları da bir süreliğine bedavaya gelmiş oluyor.

KOLAY BAŞVURU AVANTAJI

Yine ING Bank’ta kolay başvuru avantajı da var. Emekli maaşını ING Banka taşımak için şubeye gitmeye gerek yok. ING Bank mobil uygulama ya da internet bankacılığı aracılığı ile yeni müşteri olarak maaşınızı taşıma işlemlerinizi başlatabilirsiniz. Dakikalar içinde tamamlanan maaş taşıma işlemleri sonrasında 3 iş günü içinde emekli promosyon ücretleri hesabınıza tanımlanacak. ING Bank’ın yeni promosyon kampanyasında son başvuru tarihi 30 Eylül 2024. SSK bağ-kur 4C ayrımı olmadan Bu tarihe kadar tüm emekliler başvuru yapabilir.

Kaynak: ekolhaber.com.tr