SSK, Bağ-Kur ve 4C emeklileri hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Ziraat Bankası, emekli müşterileri için yeni bir kampanya başlatarak toplu para iadesi sunuyor. Emekliler için Ekim ayı sonuna kadar geçerli olan bu kampanya ile Bankkart kullanan emekliler, harcamalarından ek kazanç sağlayabilecekler.

Para A-3

ZİRAAT BANKASI'NDAN YENİ KAMPANYA 

Ziraat Bankası, emekli maaşını bankadan alan müşterilere, 12.000 TL’ye varan promosyon fırsatlarının yanı sıra, Bankkart ile yaptıkları alışverişlerden toplamda 1.000 TL’ye kadar iade fırsatı sunuyor. Bankanın emekli dostu kampanyası, 81 ilde geçerli olup Bankkart kullanıcılarını kapsıyor.

Para E-1

Bankkart ile POS cihazları üzerinden yapılacak her 1.000 TL ve üzeri alışverişte, emekliler her ay 100 TL iade kazanabilecekler. Kampanya kapsamında toplamda 1.000 TL'ye kadar iade, Bankkart lira olarak emeklinin hesabına yansıtılacak. İade edilen bu tutar, belirlenen süre içerisinde harcanmazsa, süre sonunda geçerliliğini kaybedecek.

Para 8

ZİRAAT BANKASI’NDAN EK AVANTAJLAR

Emekli maaşlarını Ziraat Bankası’na taşıyanlar, bu kampanyanın yanı sıra mevcut promosyon tekliflerinden de yararlanabilecekler.

Editör: Yağmur Güzel