Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk, sağlık sorunu nedeniyle acil ameliyata alındı. Deneyimli teknik adamın apandisti patladı ve apar topar hastaneye kaldırıldı.

OKAN BURUK AMELİYATA ALINDI 

Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Galatasaray'da yaşanan bu beklenmedik gelişme, takımın hazırlıklarını etkileyebilir. Buruk, acil ameliyata alınarak tedavi sürecine başladı. Galatasaray camiası, teknik direktörüne acil şifalar dileyerek desteklerini sundu.

GALATASARAY'DAN OKAN BURUK AÇIKLAMASI!

Konuyla ilgili olarak Galasaray Spor Kulübü'nden açıklama geldi. Kulüp yaptığı açıklamada "Futbol A Takımı Teknik Direktörümüz Okan Buruk, bugün öğle saatlerinde ani gelişen apandisit rahatsızlığı sebebiyle başarılı bir operasyon geçirmiştir. Teknik Direktörümüz Okan Buruk’a geçmiş olsun dileklerimizi iletir, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ederiz" ifadeleri kullanıldı. 

İLK 'GEÇMİŞ OLSUN' AÇIKLAMASI BEŞİKTAŞ'TAN GELDİ

Okan Buruk'un acilen ameliyata alınması haberi sonrası Beşiktaş Futbol Kulübü de bir paylaşım yaptı. Kulüp paylaşımında şu ifadeler kullanıldı, “Galatasaray Spor Kulübü Teknik Direktörü Okan Buruk’un apandisit rahatsızlığı sebebiyle başarılı bir ameliyat geçirdiğini öğrendik. Okan Buruk’un en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni eder, Galatasaray Spor Kulübü camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz" denildi. 

GALATASARAY BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN?

Galatasaray Rams Park'ta Beşiktaş'ı ağırlayacak. Maç 28 Ekim Pazatesi günü saat 20.00'de gerçekleşecek.

APANDİSİT PATLAMASI NEDEN OLUR?

Apandisit, karnın sağ alt kısmında, kalın bağırsağın bir kısmına bağlı bir konumdadır. Apandisite neden olan apendiks, kalın bağırsağın sağ alt ucundan çıkıntı yapan, parmak büyüklüğünde küçük bir kesedir. Kalın bağırsakta hareket eden dışkının apendiski tıkaması ya da virüs, bakteri veya parazitin apendiskte iltihaba neden olmasıdır. İltihap apandisiti şişirir ve apandisit patlar. Bazen tümörler de apandisite neden olabilir.  

Editör: Yağmur Güzel