İzmir'de deprem mi oldu? İzmir Buca depremi bölge halkını paniğe sürükledi. Buca merkezli sarsıntı, AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi ile kayıt altına alındı.

AFAD-deprem-l

Kandilli Rasathanesi ve AFAD Açıkladı!

İzmir'de deprem oldu! Ülkenin dört bir yanından gün içerisinde çokça sarsıntı meydana geldiği bildiriliyor. Son olarak duyurulan İzmir deprem büyüklüğü, derinliği ve merkez üssü ile sorgulanmaya başlandı. Yerin 7.78 km derinliğinde meydana gelen sarsıntı, şehrin sakinlerini endişelendirdi. 15 Eylül 2023 Cuma günü (bugün) Kandilli Rasathanesi ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), İzmir'de deprem meydana geldiğini duyurdu. Sarsıntının merkez üssü Buca ilçesi olarak açıklandı. Saat 09.52'de yaşanan depremin büyüklüğü 3.0 olarak ölçülürken, derinliği ise 7.78 km olarak kaydedildi.

kandilli-son-depremler

SON DEPREMLER

Son dakika deprem haberleri Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından anlık olarak paylaşılıyor. İzmir'de yaşanan deprem gibi ülkenin birçok yerinde gerçekleşen sarsıntıları içeren son depremler listesi küçük ve büyük ölçüde gerçekleşen tüm depremleri barındırıyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesinin yayınladığı listeler aracılığıyla depremin büyüklüğü ve derinliği gibi bilgiler öğrenilebiliyor.

Kandilli Rasathanesi Son Depremler Listesi

AFAD Son Depremler Listesi