Her gün anlık olarak tüm depremleri paylaşan AFAD (Afet ve Acil Durum) ve Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü listeyi güncelledi. 3 Ekim Perşembe günü  son dakika deprem listesini yayımlayan her iki kuruluş da bugün için şiddetli bir deprem olmadığını kaydetti.

3 EKİM AFAD SON DAKİKA DEPREM Mİ OLDU?

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından açıklanan son depremler 2024 listesinde, en yakın deprem olarak saat 07.58 sırasında Marmaris Muğla dolaylarında 7.0 derinliğinde 2.2 şiddetinde deprem meydana geldi.

AFAD’ın yayımladığı son deprem verilerine https://deprem.afad.gov.tr/ üzerinden ulaşarak, detaylı olarak inceleyebilirsiniz.

Thumbs B C 8Aaf22F3C850E3Dc75E9F-1

KANDİLLİ RASATHANESİ 3 EKİM SON DAKİKA DEPREM Mİ OLDU?

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nün tarafından günlük olarak yayımlanan son depremleri 3 Ekim Perşembe günü de yayımladı. Kandilli Rasathanesi’nden alınan son verilere göre, 09.05 sırasında Kahramanmaraş Ördekköy- Afşin’de 6.8 derinliğinde 1.6 şiddetinde deprem meydana geldi.

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nün yayımladığı tüm son dakika son deprem verilerine http://www.koeri.boun.edu.tr/sismo/2/son-depremler/liste-halinde/ üzerinden ulaşabilirsiniz.

Editör: Rahime Özbey