Sivas'ta Atatürk Anadolu Lisesinde Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği olarak görev yapan Fuat Karahan’ın vefat haberi, edebiyat öğretmeni Fuat Karahan’ın öğrencileri, sevenleri, meslektaşları ve Sivas’ta hüzne neden oldu. Fuat Karahan’ın bir süredir zatürre tedavisi gördüğü ancak tedavilere rağmen zatürre hastalığı ile mücadelede yenik düştüğü belirtildi.

Sivas Ay Yildiz Cami 14012024

FUAT KARAHAN’IN VEFAT HABERİNİ SİVAS İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ NECATİ YENER DUYURDU

Türk dili ve edebiyatı öğretmeni Fuat Karahan'ın vefat haberi ise Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Necati Yener tarafından sosyal medya hesabından duyuruldu. Atatürk Anadolu Lisesinde Türk dili ve edebiyatı öğretmenliği yapan Fuat Karahan'ın vefatına dair haberi büyük üzüntüyle öğrendiğini belirten Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Necati Yener, merhum Fuat Karahan öğretmene Allah'tan (C.C.) rahmet, kederli ailesine ise sabr-ı cemil niyaz etti. Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Necati Yener, Fuat Karahan öğretmeninin vefatıyla ilgili yayımladığı taziye mesajında ayrıcaı tüm eğitim camiasına başsağlığı diledi.

Sivas Ogretmen 14012024

Eğitim camiasının acı kaybı olan Sivas Atatürk Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Fuat Karahan için Ay Yıldız Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Fuat Karahan'ın naaşı, Ay Yıldız Camisi'nde kılınan cenaze namazı sonrası gözyaşları içinde toprağa defnedildi.

Sivas Ay Yildiz Cami 14012024 1

23 dersliğe sahip olan Sivas Atatürk Anadolu Lisesinde 54 öğretmen, 758 öğrenci bulunuyor.