İstanbul Küçükçekmece'de, iş yeri sahibini silahla yaralayan ve infaza hazırlanan şüphelinin bir vatandaş tarafından etkisiz hale getirildiği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

ALACAK MESELESİ TARTIŞMAYA NEDEN OLDU

Olay, Atatürk Mahallesi 4. Sokak'ta meydana geldi. Alınan bilgilere göre, S.A.'nın iş yerine gelen N.Ç., alacak meselesi nedeniyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine N.Ç., belinden çıkardığı silahla S.A.'ya ateş etti.

Kucukcekmece Silahli Saldirgan Etkisiz 11062024 Aa (2)

5 MERMİ İSABET ETTİ

S.A.'nın bacağı ve koluna toplamda 5 mermi isabet etti. Yaralanan S.A., yere yığılırken, saldırgan N.Ç. yaralı iş yeri sahibinin başında beklemeye başladı. Bu sırada bir vatandaş, infaza hazırlandığı değerlendirilen N.Ç.'ye müdahalede bulunarak onu etkisiz hale getirdi.

Kucukcekmece Silahli Saldirgan Etkisiz 11062024 Aa (3)

POLİS VE SAĞLIK EKİPLERİ OLAY YERİNDE

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralı S.A.'yı Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne kaldırdı. Şüpheli N.Ç. ise polise teslim edildi ve emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Kucukcekmece Silahli Saldirgan Etkisiz 11062024 Aa (4)

OLAY ANLARI CEP TELEFONU KAMERASINDA

Olay anına ilişkin görüntüler cep telefonu kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde, silahla yaralanan iş yeri sahibinin başında bekleyen saldırgana bir vatandaşın müdahale ettiği, saldırganın elindeki silahı aldığı ve çevredeki panik anları net bir şekilde görülüyor.