Diyarbakır'ın merkez Kayapınar ilçesinde meydana gelen silahlı çatışmada yaşanan panik anları kıraathanenin güvenlik kamerasına yansıdı. Olayda 2 kişinin yaralandığı çatışmada, vatandaşlar can havliyle kendilerini korumaya aldı.

Diyarbakir Silahli Kavga Kiraathane 25032024 Iha (3)

İKİ GRUP ARASINDA ÇATIŞMA

21 Mart günü saat 22.30 sularında Fırat Mahallesi Nazım Hikmet Caddesi'nde, henüz belirlenemeyen bir nedenle iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Çatışma sonucunda 2 kişi yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine sağlık ve polis ekipleri hemen olay yerine sevk edildi.

Diyarbakir Silahli Kavga Kiraathane 25032024 Iha (2)

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra E.I (19) isimli yaralıyı Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, diğer yaralı Ş.A'yı (36) ise Dicle Memorial Hastanesi'ne sevk etti.

Diyarbakir Silahli Kavga Kiraathane 25032024 Iha (5)

PANİK ANLARI GÜVENLİK KAMERASINDA

Çatışmanın yaşandığı sırada, cadde üzerinde bulunan 3 otomobil, bir evin camı, bir market ve kıraathane kurşunların hedefi oldu. Kıraathanenin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, okey masasında oyun oynayan müşteriler, silah sesleri duyulunca aniden yerlere yatıp canlarını korumaya çalıştı.

Diyarbakir Silahli Kavga Kiraathane 25032024 Iha (4)

ORTAM SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Görüntülerde, ortamın savaş alanına dönüşmesi ve vatandaşların panik içinde siper almaları saniye saniye kaydedildi. Olayla ilgili olarak güvenlik birimleri geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Diyarbakir Silahli Kavga Kiraathane 25032024 Iha (6)