Sihirli Annem dizisinde bebekken oynayan ve şu an 24 yaşında olan Jennifer Boyner, annesi rolünü oynayan Defne Joy Foster hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sihirli Annem’im Toprak’ı, Jennifer Boyner, kendi resmi Youtube kanalında Foster ile yaşadığı bazı özel anları anlattı.

Annesi Türk babası Nijeryalı olan Jennifer Boyner, Sihirli Annem dendiği zaman ilk aklına gelenin şunlar olduğunu açıkladı: "Dev bir kadro geliyor. En ufak detayına kadar hepimiz birbirimize destek olduğumuz bir setti. Direkt aile gibi bir hissiyata bürünüyorum Sihirli Annem denildiğinde." dedi.

670A1C26435Ffe13D73B035B

BOYNER: ‘ENERJİSİ BAMBAŞKAYDI’

Sihirli Annem dizisinde Toprak’ın annesini canlandıran ve 2 Şubat 2011 yılında hayatını kaybeden Defne Joy Foster hakkında, Boyner şunları söyledi:

"O zamanlarda kanlı canlı yanımızda olduğundaki enerjisi bambaşkaydı. Hemen atmosferin enerjisi değişirdi. Defne abla herkesle çok rahat sohbet eder, o yönünü çok örnek alıyorum ve özlüyorum"

BOYNER: ‘BİZ ONUNLA ÇOK ZAMAN GEÇİRDİK’

Defne Joy Foster ile ilgili konuşmakta tereddüt ettiğini belirten Boyner şu ifadeleri kullandı: Çok haber çıkıyor hakkımda. Defne ablayla ilgili konuşmaya tereddüt etmiştim. Biz onunla çok zaman geçirdik. Ve bence en doğal hakkım onun hakkında yorum yapmak. İnsanlar bunu gündem olmak için yapıyorsunuz dendiğinde irite oluyorum’’ dedi.

63551D644E3Fe02C64Db26B6

‘‘SANATA SANAT GİBİ BAKILMASI GEREKİYOR’’

Çocuk oyunculara tavsiye veren Boyner, "Öncelikle bir kere hiçbir şey göründüğü gibi değil. Oyunculuğu sadece tanınmak için tercih etmemek gerekiyor. O aslında dışarıdan gözüken 1-1.5 saatlik bir olay değil. Sanata sanat gibi bakılması gerekiyor. Birazcık da sabır gerekiyor. Geliştirilmeli insan kendini bunu tercih etmek isteyen insanlar." açıklamasında bulundu.

Editör: Rahime Özbey