Leyla ile Mecnun dizisinin İsmail Abi'si Serkan Keskin ve sevgilisi Kaderimin Oyunu dizisinde Helin'i canlandıran Meriç Aral bu ay evleniyor. İşte Serkan Keskin ve Meriç Aral çiftinin düğün planı...

SERKAN KESKİN VE MERİÇ ARAL'IN DÜĞÜNÜ NE ZAMAN?

Usta oyuncu Serkan Keskin, uzun süredir birlikte olduğu oyuncu Meriç Aral ile evleniyor. Beş yıldır ilişkilerini sürdüren çift, daha önce üç kez düğün tarihini ertelemişti. Ancak bu kez kesin tarih belli oldu, oyuncu çift 19 Eylül’de İstanbul’da evleniyor.

Hürriyet yazarı Mehmet Üstündağ, düğünün yeri konusunda sessiz kalan çiftin, Etiler’deki Delicatessen’de aileleriyle birlikte sade bir törenle evleneceğini öğrendi ve bugünkü köşesinde yazdı. Delicatessen’in arka bahçesi, bu mevsimde manolya ve kestane ağaçlarının gölgesinde sakin ve zarif bir atmosfer sunuyor. Serkan Keskin ve Meriç Aral, uzun süredir beklenen düğünlerini 19 Eylül’de Etiler’deki Delicatessen’in şık bahçesinde gerçekleştiriyor.

DÜĞÜNDEN SONRA AFTER PARTY

Havalar soğumadan, hafif esinti eşliğinde samimi ve şık bir açık hava düğünü için ideal… Aile arasında yapılacak bu yemekli törenden sonra ise çift, after party için bir gece kulübünü kapatmış.

MERİÇ ARAL KİMDİR?

Meriç Aral, 1 Temmuz 1990 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Anne babası da avukat olan güzel oyuncu, lise eğitiminin ardından Bilgi Üniversitesi’nde hukuk ve yan dal olarak karşılaştırmalı edebiyat eğitimi aldı. 2012 yılında mezun olan Meriç Aral, avukatlık stajını tamamladıktan sonra avukatlık yapmak istememiş bunun üzerine Yeni Sinemacılar'da film asistanı olarak çalışmaya başladı. Oyunculuk kariyerine; 2012’de başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Şahin Irmak’ın rol aldığı Sultan dizisinin deneme çekimlerine davet edilip kabul edince başlamış oldu. Ardından, 2013 – 2015 yılları arasında başrollerinde Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Barış Falay, Mine Tugay, Şebnem Dönmez'in oynadığı “Medcezir” dizisinde Hale karakterini canlandırdı. 2014 yılında Unutursam Fısılda filminde Mediha karakterini canlandırdı. 2015 yılında yayınlanan Hesapta Aşk filminde Ezgi karakteri ile yıldızı daha da parlayan Meriç Aral, 2016 yazında Yüksek Sosyete dizisinde başrollerden biri olan Ece karakterine hayat verdi. Şimdi Star Tv'de ikinci sezonu yayınlanan Söz adlı dizide Eylem Mercier karekteri ile izleyicilerin karşısına çıkan güzel oyuncu, 1.71 metre boyunda, 55 kilo ve Yengeç burcudur.

MERİÇ ARAL HANGİ SİNEMA FİLMİ VE DİZİLERDE ROL ALDI?

Meriç Aral'ın rol aldığı diziler ve filmler şöyle:

2018 – Söz (TV Dizisi)
2015 – Hesapta Aşk (Ezgi) (Sinema Filmi)
2014 – Unutursam Fısılda (Mediha) (Sinema Filmi)
2014 – Muska (Melis) (Sinema Filmi)
2013 – 2015 – Medcezir (Hale) (TV Dizisi)
2013 – Balayı (Sinema Filmi)
2012 – Sultan (TV Dizisi)

SERKAN KESKİN KİMDİR? 

25 Kasım 1978 yılında İzmit’te doğdu. Oyunculuk hayatına doğup büyüdüğü şehir olan İzmit'te, 1997 yılında ünlü tiyatro yönetmeni Işıl Kasapoğlu'nun genel sanat yönetmenliğinde kurulan İzmit Şehir Tiyatrosu bünyesindeki tiyatro kursunda başladı. Kurs eğitiminin yanı sıra 1998-2001 yılları arasında İzmit Şehir Tiyatrosu'nun oyunlarında irili ufaklı roller aldı. İzmit Şehir Tiyatrosu'nda oyunculuk yaptığı sırada, tiyatro eğitimini geliştirmek için İstanbul'a yerleşmeye karar verdi. 1999 – 2002 yılları arasında Işıl Kasapoğlu’nun bölüm başkanı olduğu Akademi İstanbul’da eğitim aldı. Eğitimini tamamlamasının hemen ardından 2002 yılında Işıl Kasapoğlu ile birlikte Semaver Kumpanya’nın kurucuları arasında yer aldı. Tiyatrodaki başarısıyla 32. İsmail Dümbüllü Ödülü’ne layık görülen Serkan Keskin, halen oyuncu ve yönetmen olarak Semaver Kumpanya’daki çalışmalarına devam etmektedir. “Hırsız Polis”, “Bu Kalp Seni Unutur mu?”, “Deli Saraylı”, “Leyla ile Mecnun”, “Ben de Özledim”, “Beş Kardeş” isimli dizi projelerinde ve 2016 sezonunda çekilen Türkiye’nin ilk profesyonel internet dizisi “Masum”’da yer almıştır. Ekranların absürd komedi türündeki fenomen dizisi Leyla ile Mecnun’daki “İsmail Abi” karakteriyle daha geniş kitlelere ulaşmayı başaran Serkan Keskin, dizinin yönetmeni Onur Ünlü, oyuncuları Ali Atay ve Osman Sonant ile birlikte kurdukları “Leyla the Band” grubuyla müzisyen kimliğini de ortaya koymuştur.

Beyazperdede önemli yönetmenlerle çalışan Serkan Keskin ilk sinema deneyimini Reha Erdem ile “Korkuyorum Anne” filminde yaşamıştır. Aynı yıl Yavuz Turgul’un “Gönül Yarası”filminde oynayan oyuncu, usta yönetmen Zeki Ökten’le de “Çinliler Geliyor” filminde çalışma fırsatını yakalamıştır. Özcan Alper’in ulusal ve uluslararası festivallerde birçok ödül alan filmi “Sonbahar”dan sonra, Aydın Bulut’un yönetmenliğini yaptığı “Başka Semtin Çocukları” filminde rol almıştır. 2008 yılında “Güneşin Oğlu” filminde yönetmen Onur Ünlü ile yollarının kesişmesinin ardından, “Leyla ile Mecnun”, “Beş Kardeş” dizi projelerinde ve “Sen Aydınlatırsın Geceyi”, “Kırık Kalpler Bankası” gibi önemli sinema filmlerinde yine Onur Ünlü ile birlikte çalışmaya devam etmişlerdir. Yönetmenin 2014 yılında çektiği “İtirazım Var” sinema filmindeki “İmam Selman Bulut” rolüyle 51. Antalya Altın Portakal Film Festivali, 20. Sadri Alışık Sinema Ödülleri ve 33. Istanbul Film Festivali’nde “En iyi Erkek Oyuncu Ödülü”nü almıştır. Aynı yıl yer aldığı diğer sinema filmi “Silsile”deki rolüyle 21. Adana Altın Koza Film Festivali’nde “En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu” ödülüne layık görülmüştür.

SERKAN KESKİN HANGİ SİNEMA FİLMLERİNDE ROL ALDI? 

Serkan Keskin sinema filmi kariyerine “Pus”, “Vavien”, “Av Mevsimi”, “Takiye: Allah’ın Yolunda”, “Unutma Beni”, “Eylül”, “Yeraltı”, "Yabancı”, “F Tipi Film”, “Yok Artık”, “Limonata”, “Tereddüt”, “Tatlım Tatlım”, “Cingöz Recai”, “Güven” “Kelebekler”, “Kronoloji” ve usta yönetmen Nuri Bilge Ceylan’ın 2017 yapımı filmi “Ahlat Ağacı” ile devam etti.

Editör: Haber Merkezi