Deneyimli sunucu Selver Gözüaçık, Ekol TV'de sabah haberlerini sunmaya başladı. Her sabah 06:45'de Ekol TV'de 'Selver Gözüaçık ile Günaydın' programında yurttan ve dünyadan haberleri sunacak olan Selver Gözüaçık, ilk yayınını EKRAN HABER'e değerlendirdi. 

SELVER GÖZÜAÇIK EKOL TV'DE!

TRT'de uzun yıllar sabah kuşağını sunan deneyimli sunucu Selver Gözüaçık bugünden itibaren her sabah Ekol TV'de günaydın diyecek. 'Selver Gözüaçık ile Günaydın' programıyla bu sabah izleyicileriyle buluşan Gözüaçık, yeni ekranından, "Artık bu yepyeni, bu genç kanal Ekol TV'de sizlerle her sabah 06:45 -10:00 arası beraber olacağız. Yıllarca sizinle TRT'de buluştuk, orada olduğu gibi Ekol TV'de de yıllarca buluşuruz" diyerek 'Merhaba' dedi. Selver Gözüaçık'ın ilk programından, izleycilerini selamladığı dakikaları şöyleydi...

YENİ EKRAN, YENİ HEYECAN

Yayından sonra konuştuğumuz Selver Gözüaçık, ilk programı için duygularını ekranhaber.com okuyucularıyla şöyle paylaştı: "Teşekkür ederim, benim için de yepyeni, heyecanlı bir deneyimdi. Özellikle ilk 20 dakika nabız 200'lerdeydi ama sonra rahatladım. Sağolsun ekip çok iyiydi. Çok genç, çok başarılı bir ekiple çalışıyoruz; inşallah çok daha güzel yayınlar yapacağız". Selver Gözüaçık'ın sesli yanıtı şöyle: 

SELVER GÖZÜAÇIK KİMDİR? 

1969 ‘da Rize Ardeşen'de dünyaya gelen Selver Gözüaçık, Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Basım-Yayımcılık Bölümü'nden mezun oldu. Pek çok radyo ve televizyon kanalında çalışan Gözüaçık Tempo TV'de sunuculuk ve spikerlik de yaptı. Güneydoğu’dan Afganistan ve Irak’a kadar birçok ülkede savaş muhabirliği de yapan Selver Gözüaçık, uzun süre TRT ‘de hafta içi her sabah 'Selver Gözüaçık’la 1’de Sabah' isimli programı yapıp sundu.

Editör: Haber Merkezi