Gökhan Çıra'nın kızıyla paylaştığı yeni fotoğraf, sosyal medyada geniş bir yankı uyandırarak tartışmalara neden oldu. Kızını kucağına oturan Çıra'nın altında sadece boxer olması ve kızını oturttuğu yer başta ünlü isim Deniz Akkaya olmak üzere herkesin tepkisi çekti. Kullanıcılar Aile Sosyal Politakalar Bakanlığını etiketleyerek Çıra'yı ihbar etti.

DENİZ AKKAYA'DAN SERT SÖZLER

Akkaya, Çıra'nın paylaşımı sonrası X üzerinde şu açıklamayı yaptı: "Şu fotoğrafı bir hoca tarikatta vermiş olsa olay kopardı değil mi? Ama işin içine eşcinsellik girince her şey normal karşılanıyor… Burada da çocuk onların değil tam olarak . sonuç olarak baba bu çocuğu bir annenin rahminden satın aldı . Kısacası yazıklar olsun böyle düzene. İşine gelince sapık işine gelince ne tatlı baba vay be… böyle de iki yüzlü bir dünya"

İşte o paylaşım...

Gokhdann

PINAR AYDIN "SORUŞTURMA BAŞLATILMALIDIR" DEDİ

Gazeteci Pınar Aydın, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra için "soruşturma başlatılmalıdır" dedi. İşte Aydın'ın o paylaşımı: "Merak ediyorum @tcailesosyal siz hangi yasayla Selin Ciğerci ve ne idüğü belirsiz kocasına bu kız çocuğunu veriyorsunuz? Bilmediğimiz bir eşcinsellik yasası mı var ki evlatlık edinebiliyorlar, tivitime çocuğun yurt dışından taşıyıcı annelik yoluyla evlat edindiği söylendi. Tamam da bu mevcut durumu değiştiriyor mu? Bir eşcinsel aile yurt dışında evlat edinse bile Türkiye’de yasal değil. Bu insanlarda TC vatandaşı ise hele ki böylesine sapkın bir ailede bir çocuk cinsel organın üstünde tutacak kadar bilinçsizce kabul edilemez! SORUŞTURMA BAŞLATILMALI ve çocuğa el konulmalıdır."

1-57

SOSYAL MEDYADAN TEPKİLER

2-36

3-38

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu