Büyükçekmece'de elleri ve ayakları bağlı, halıya sarılı halde cansız bedeni bulunan Sedef Güler'in cinayetinde yeni görüntüler ortaya çıktı. Güler'in cinayetin işlendiği eve giriş anları ve cesedinin araçla taşınma görüntüleri güvenlik kamerasına yansıdı.

BALIKÇILAR TARAFINDAN BULUNDU

Büyükçekmece Mimar Sinan sahilinde Sedef Güler'in cesedi balıkçılar tarafından bulunmuştu. Yapılan incelemelerde, cinayetin Beylikdüzü'nde bir adreste işlendiği belirlendi. Şüphelilerin, cinayetin ardından nalburdan zincir alarak Güler'i halıya sardıkları ve ayağına ağırlık bağlayarak denize attıkları tespit edildi.

Sedef Guler Hali Cinayet 12062024 1

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Sedef Güler'in şüpheli Yavuz G. ile birlikte cinayetin işlendiği eve giriş görüntüleri ve cesedinin araçla taşınma anları saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Güler'in eve girişi ve ardından halıya sarılı cesedinin taşınma anları net bir şekilde görülüyor.

DETAYLAR ORTAYA ÇIKIYOR

Polis, cinayetin ardından başlattığı soruşturmayı derinleştiriyor. Güvenlik kamerası görüntüleri, cinayetin planlı bir şekilde işlendiğini ortaya koyarken, şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor. Olayla ilgili yeni gelişmelerin kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor.