Ünlü şarkıcı Safiye Soyman'ın 25 yıldır Multiple Skleroz (MS) hastalığıyla mücadele eden oğlu Harun Akaröz, geçtiğimiz gün solunum yetmezliği nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayata gözlerini yumdu. Soyman'ın bu acılı günlerinde, yakın dostları yanından bir an için ayrılmıyor. Ancak, ünlü şarkıcı ve en yakın arkadaşı Seda Sayan cenazede yer almayacak.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Safiye Soyman'ın, 24 yıldır MS (Multiple Skleroz) hastalığıyla mücadele eden 47 yaşındaki oğlu Harun Akaröz, gece saatlerinde fenalaşıp hastaneye kaldırıldı. Safiye Soyman'ın oğlu, solunum yetmezliğine bağlı şikayet üzerine götürüldüğü hastanede hayatını kaybetti.

Safiye

VEFAT HABERİYLE YIKLDI

Oğlunun acı haberiyle yıkılan anne Safiye Soyman “Ben bu acıya nasıl dayanacağım. Allahım, canım yavrum gitti. Uykusunda öldü. Oğlumun cenazesini almaya gidiyorum. Yavrumu Bodrum’da son yolculuğuna uğurlayacağım" ifadelerini kullandı. 28 Temmuz pazar günü cenazesi yapılacak olan Harun Akaröz Bodrum'da defnedilecek.

Seda Sayan1

EN YAKIN DOSTU SEDA SAYAN CENAZEYE GELEMİYOR

Safiye Soyman'ın bu acılı günlerinde gözler yakın arkadaşı Seda Sayan'a çevrildi. Çok üzgün olduğunu söyleyen Seda Sayan, 2. Sayfa'nın haberine göre cenazede olmayacak. Eşiyle Amerika'da olan Seda Sayan uygun uçuş bulamadı ve "Burada dua göndermek dışında elimizden bir şey gelmiyor" dedi.

Editör: Yaren Eryılmaz