Aralarında ünlü futbolcuların da olduğu 28 kişiyi yüksek getirili gizli fon vaadiyle dolandıran eski bankacı Seçil Erzan'ın, 295 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmasında devam edildi. Duruşma esnasında Denizbank'ın avukatı Kübra Kalkan, gazeteciye saldırarak telefonunu gasp etti. Gazeteci, avukat hakkında suç duyurusunda bulundu.

Av Gaz1

GAZETECİ TANIĞA SOYADINI SORDU DİYE...

Duruşma esnasında bir gazeteci beyanda bulunan tanığa, beyanı bittikten sonra soyadını sordu.

İzleyici tarafında oturan Denizbank avukatı Kübra Kalkan, gazeteciye, "tanığın adını soyadını soramayacağını" söyledi. Bunun üzerine salondaki başka bir avukat ise Kübra Kalkan'a, "bunun suç olmadığını" belirtince Kalkan, hem meslektaşı hem de gazeteciyle tartışmaya devam etti.

Av Gaz2

DURUŞMA SALONUNDAN ÇIKARILDILAR

Mahkeme heyeti başkanı, duruşmanın nizamı bozulduğu gerekçesiyle avukat Kalkan dahil tüm izleyicileri ve basın mensuplarını duruşma salonundan çıkardı. 

Av Gaz4

MAHKEME ÖNÜNDE ÜZERİNE YÜRÜDÜĞÜ GAZETECİNİN TELEFONUNU DA GASBETTİ

Çıkışta hırsını alamayan avukat, mahkeme önünde de gazeteciyle tartışmaya devam etti. Hakaretlerde bulunan Kübra Kalkan, gazetecinin üzerine de yürüdü. Gazeteci ise kendisine karşı gerçekleşen saldırıyı kayda almak için cep telefonuyla video çekmeye başladı. Bunu gören Kübra Kalkan, gazeteciye saldırarak telefonunu gasbetti. Kalkan, parmak sallayarak "geri zekalı" şeklinde hakaret sözleri de kullandı.

Av Gaz5

GAZETECİ ŞİKAYETÇİ OLDU, SAVCIYA GÖTÜRÜLDÜ

Gazeteci, bunun üzerine adliyenin içerisindeki polis karakoluna giderek saldırgan avukattan şikayetçi oldu. Avukat, ifade vermek üzere polis eşliğinde nöbetçi savcıya götürüldü.

Av Gaz8