Bodrum 2024 yazının en önemli mekanı Maxx Royal Oteli’nin içinde açılan Scorpios Bodrum oldu.  

Bodrum Scorpio
Açıldığı ilk gün heyecanı yaza veda partisinde de hakimdi.  
Personel konukları harika karşıladı, gece de sahne alan Avangart Tabldot grubu muhteşem çaldı.  
Sezon boyunca gece saat 1’de biten müzik, son gün olduğu için 2’ye kadar sürdü ve konuklar delicesine eğlendiler.  
Herkes çok şık giyimleriyle mekâna yakışır katılım sağladı.  
Scorpios Bodrum, bu yıl Bodrum’un yerlerde olan itibarına değer katıp, alt ligden Mikonos ile yarışır hale getirdi.  
Bu yaz St. Tropez'e gidenler çok memnunlar; altını kalınca çizmeliyim ki, onlar dahi Bodrum’da Scorpios’un hem lezzet, hem plaj, hem de gece eğlencesi konusunda çok iyi olduğunu kabul ediyor.  
Çok ilginçtir, bu yıl Çeşme’ye gittiğimde Paşa Limanı’nda sabah denize girerken karşılaştığım insanlar “Bodrum’a Scorpios’u görmeye gittik, 1 gece eğlendik, kaldık geldik” dediler.  
Yaza veda partisine katılan ünlüler kimler, EKRAN HABER’e açıklamalarda bulundu.  

BATUHAN TİGİS: "YENİ PROJELER YOLDA"

Batuhantigis
Batuhan Tigis: "Sezonu kapatıp hemen İstanbul’a işimin ve projelerimin başına geçiyorum"

Yüksek takipçi sayısıyla tanınan ünlü dijital medya içerik üreticisi Batuhan Tigis, arkadaşlarıyla özel locada eğlenen ünlü isimler arasında yer aldı.  Şıklığıyla göz kamaştıran Tigis, “Bu yıl Scorpios’a çok geldim. Bodrum’a değer katan bir mekan oldu. Veda partisinde de Avangart Tabldot çok iyi çaldı. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. Yeni dönemde çeşitli projeleri olduğunu da söyleyen Tigis, “Haftasonu için Bodrum’a geldim. Sezonu kapatıp hemen İstanbul’a işimin ve projelerimin başına geçiyorum. Yakında yeni projeleri duyuracağım” dedi.  

AZRA VANAL: "EYLÜL SONUNDA İSTANBUL'DAYIM"

Azravanal
Azra Vanal, Bodrum'u çok seviyor...

Tanınmış isimlerden Azra Vanal da, Scorpios Bodrum kapanış partisine katılan isimler arasında yer aldı. Şıklığıyla dikkat çeken Vanal, “Bodrum’u Ağustos ve Eylül ayında çok seviyorum. Mekanlar teker teker kapandı ve bu akşam da Scorpios kapanıyor. Eylül sonuna kadar Bodrum’da kalıp sonrasında İstanbul’a geri döneceğim. Keyifli ve eğlenceli bir yaz mevsimi geçirdik” dedi.  

ŞARKICI YAZRA, SEZEN AKSU ŞARKISIYLA GELİYOR

Yazra A
Şarkıcı Yazra'nın şıklığı gözlerden kaçmadı

Şarkıcı Yazra ile Scorpios Bodrum’un kapanış partisinde karşılaştım. Yeni tekli şarkısı için yoğun çalışma içinde olduğunu söyleyen Yazra, “Stüdyo çalışmalarına ara verip Bodrum’a kaçtım” dedi. Şarkının söz ve müziği Sezen Aksu'ya, düzenlemesi ise Uzay Heparı'ya ait. Sertab Erener’in seslendirdiği “Aldırma Deli Gönlüm” şarkısını yeniden seslendirecek olan Yazra, “Çalışmalar bitti, kısa zamanda bomba gibi geliyorum. Sezen Hanım’ın desteğine sonsuz teşekkür ediyorum” dedi. Sezon kapanış partisinde de oldukça şık olması dikkatlerden kaçmadı.  

SCORPIOS BODRUM'UN İŞLETMECİSİ SALL ÇOLAK: "BİZE GÜÇ VEREN HERKESE TEŞEKKÜRLER"

Sallcolak
Sall Çolak: 2025 yazında daha eğlenceli etkinliklerle...

Scorpios Bodrum’un kapanış partisinde ev sahipliğini ise Sall Çolak yaptı.  
Konuklarla tek tek ilgilendi.  
Çolak’ı görür görmez fotoğrafını çektim ve açıklama aldım.  
Ünlü tasarımcı Ece Nayman’ın markası Ace Nayman kıyafetiyle ilgi odağı oldu.  
Çolak, “Türkiye ve Bodrum’da ilk senemiz olduğu için oldukça heyecanlıydık. Eksiklerimizi konuklarımıza yansıtmamak için yoğun çaba ve mesai sarf ettik.  
Özellikle tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 2025 yaz sezonunda daha eğlenceli etkinliklerle Bodrum’u tercih edenlerin hizmetinde olacağız” dedi.

MEHMET DUMAN: "YAZ KEYİFLİYDİ" 

Mehmetduman
Mehmet Duman: "Yorucu ve yoğun yaz dönemini bitirdik"

Naren Meyvasularının sahibi iş insanı Mehmet Duman da, Scorpios Bodrum’un kapanış partisine katılan isimler arasında yerini aldı. Arkadaşlarıyla eğlenen Duman, “Yorucu ve yoğun yaz dönemini bitirdik. Scorpios Bodrum’un davetine katılmak keyifliydi. Artık İstanbul’a dönme zamanı” dedi.