Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara, özel hayatlarıyla gündemden düşmüyor. Wanda Nara'nın Icardi'yi sosyal medyada takipten çıkması sonucunda ortaya atılan iddialar, kafaları karıştırdı. İkiliden bir açıklama beklenirken, konuyla ilgili ilk konuşan Wanda oldu. Wanda Nara, Icardi'yi terk ettiğini resmen açıkladı.

Wanda Naradan Mauro Icardiye Bosanma Davasi Uzun Zamandir Istiyordu 1720510092 8189-1

"DENEDİM AMA OLMADI"

Brezilyalı gazeteci Luis Ventura'ya konuşan Wanda Nara: "Kişisel ve sağlık nedenleriyle bir kez daha denedim ama olmadı. Herkes konuşsun, hiç konuşmadığım şeyleri ben en sona bıraktım." dedi.

S 297Ae4Ffe133Bfe0B596E7A595B7F2C9Eae82483


ICARDI'YE YENİ ADAY ARIYORLAR

Wanda'nın ayrılık açıklamasından sonra Galatasaraylı taraftarlar, Icardi'ye aday aramaya başladı. Bir kullanıcının X'te (Twitter) attığı tweet, kısa sürede viral oldu.
Tweetin altına başta şarkıcı Simge Sağın olmak üzere birçok ünlü isim önerildi.

Irem Dericiden Muzikal Tadinda Konser

EN GÜÇLÜ ADAY İREM DERİCİ

Fakat kullanıcıların çoğu özellikle Wanda Nara'yla rekabet edebilecek en önemli ismin şarkıcı İrem Derici olduğuna kanaat getirdi. Bunun üzerine takipçilerinden birisi, İrem Derici'ye resmen 'yengelik' telifi yaptı. Derici'ye atılan mesajda, "Allahın emriyle seni Icardi'ye istiyoruz" yazıldı. Derici bu mesaja, "Delirmeyin, ben ölene kadar ıssız karı artık zaten. Naş abla bitti bende, kalbim keneflerde baba 10 kat sifon üstüne" diye cevap verdi.

Qqw-2